Goede foto voor de krant BorderMaker

Zondag 4 februari is het weer tijd voor de derde Winterfair op rij.

Manege Waarland opent haar deuren van 12.00 tot 18.00 uur.

Op manege Waarland is een ruime keus aan disciplines zoals dressuur, springen, voltige en carrouselrijden voor jeugd en volwassenen. Op de Winterfair kun je kennismaken met al deze mogelijkheden binnen de paardensport

De Winterfair is een spektakel voor jong en oud met vele shows en demonstraties. Van 12.00 tot 16.00 uur kun je gratis een rondje paardrijden. Natuurlijk is onze vertrouwde spelletjeskaart weer te koop voor €5,- met o.a. knutselen, schminken en een hapje en een drankje. Je kunt lekker struinen langs de diverse kraampjes op onze gezellige braderie tot 17.00 uur. Het Rad van Fortuin draait meerdere keren op de dag waar leuke prijzen te winnen zijn met aan het einde van de dag een fantastische hoofdprijs. Kortom, deze dag is voor iedereen! De opbrengst van alle activiteiten gaan naar onze vier Carrouselteams.

Nieuwsgierig geworden naar paardrijden? Dan kun je op de Winterfair diverse startpakketten kopen met een mooie welkomstkorting en een goodybag. Ook voor gewoon een gezellige dag met een hapje en een drankje ben je van harte welkom op 4 februari 2018 bij Manege Waarland. De toegang is gratis en de manege is te vinden op de Nieuwboerweg 10 te Waarland.

Foto: Ingezonden