SInt 2014

Op zondag 19 november komt Sinterklaas met zijn pieten per boot weer aan in Zijdewind.

Hij wordt verwacht om 12.00 uur op het plein van J.W. Droog in Zijdewind, waarna hij op zijn paard verder zal gaan naar het dorpshuis in ’t Veld. Als de werkzaamheden het toelaten, en dat is wel de verwachting volgens de provincie, blijft de route Havenstraat – Rijdersstraat – Zwarteweg open.

Wij hopen dat iedereen op deze feestelijke dag de vlag buiten wil hangen. Voor de allerkleinsten is er een paardentram. In het dorpshuis zal het kinderfeest worden voortgezet. De sint heeft de kinderen al uitgenodigd om een tekening of kleurplaat in te leveren (ook te downloaden via de site www.evenementenzijdewind.nl) en heeft daar leuke prijzen voor ter beschikking gesteld.

Ook kan er worden opgetreden voor Sint en zijn pieten. Stuur dan een mail met je naam, leeftijd en wat je wilt doen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Na afloop is er gezellig nagenieten voor klein en groot. De gymzaal blijft open voor de kinderen om te spelen en een springkussen is aanwezig.

Dus komt allen!

Foto: Ingezonden