IMG 3305 BorderMaker

Corsomaandag… ‘The Day After’ een prachtige Corsodag met weer rond 10.000 bezoekers!

De Corsowagens verdwijnen langzaam maar zeker uit het straatbeeld. Deze dag hoort bij het Bloemencorso en is voor sommigen ook weer aanleiding om de dag van gister nog even door te praten en de beleving even te laten landen.

Zo ook het bestuur en een afvaardiging van de werkgroepen. Op maandagochtend al vroeg in de weer om het dorp in ‘pre-Corso’ staat terug te brengen. Vlaggen opruimen, hekken wegbrengen en zelfs vegen bij de Pijp. Tijdens de koffie kort evalueren met als conclusie: We hebben weer een mooie dag gehad!!!

Het bestuur bedankt alle vrijwilligers, groepen, inwoners en iedereen die deze dag weer hebben waargemaakt! TOP!

Waardering

De Corsowagens waren stuk voor stuk allemaal weer creatief en mooi. Het Kindercorso aandoenlijk en lief. De uitgebreide jury- en publieksuitslag kun je lezen op de website van het Bloemencorso. De best verlichte wagen is geworden: ‘Pijlsnel’ van de Soepkippen! De keuze is op deze wagen gevallen omdat de wagen rondom, dus ook de achterkant, mooi verlicht was. GEFELICITEERD!!

Stembriefjes-trekking

De winnaar van de trekking uit de stembriefjes is geworden: Gerda Valk De Doorbraak 4 1738 CZ Waarland De waardebon t.w.v. € 45,= komt naar u toe, gefeliciteerd hiermee!

Kindercorso

Wij zitten nog bij te komen van een geweldig weekend en willen jullie bedanken voor de geweldige samenwerking. Wat een kinderen, wat een ouders, wat een bloemen, wat een Kindercorsowagentjes, wat een sfeer! Het was weer een TOP jaar.

Op 5 november hebben we nog een Kindercorso afterparty om 15.00 uur ook deze keer in het zwembad van de Wirg, een uitnodiging volgt nog. En dan weer op naar het Kindercorso 2017!

Nummerbordjes en oranje tassen

Zijn in te leveren bij Marjo Lenstra, Bosstraat 74. Curvers / kratten De gebruikte curvers en kratten graag weer zo snel mogelijk -uiterlijk woensdag as.- inleveren bij Beers Transport!

Belangrijke datum

Hou er alvast maar rekening mee:

24 september 2017 - BLOEMENCORSO!!!!