IMG 3589-BorderMaker

Donderdagmorgen tussen de regenbuien door kwam er een grote gele vrachtwagen van supermarktketen Jumbo bij de Schulpweg in Nieuwe Niedorp, om een bijzonder vrachtje te lossen.

De Regenbooggroep en de Floraliagroep van de Schulpweg maken samen één thema, dit als voorloper op het plan, om de gehele Floralia per jaar een thema te geven. De Schulpweg staat dit jaar in het teken van Vincent van Gogh. Bij deze naam denk je natuurlijk meteen aan zonnebloemen. Daarvoor werd supermarktketen Jumbo benaderd en er kwam groen licht van het hoofdkantoor. De gele truck bracht op deze donderdagmorgen 500 verse exemplaren van deze bloemsoort. Rondom het werkstuk van de Regenbooggroep zullen er enorm veel bloemen worden geplaatst, de rest krijgt een plekje aan de Schulpweg. Bij het werkstuk staat ook een stand van stichting De Zonnebloem en worden er zakjes met zaad verkocht, die ten bate komen van de eerder genoemde stichting.

IMG 3591aa-BorderMaker

Op de foto: bedrijfsleider J Wagenaar van het Jumbofiliaal in Nieuwe Niedorp samen met enkele leden van de Regenbooggroep en de chauffeur van de Jumbo-truck.