IMG 3264-BorderMaker

Floralia

Het bestuur van het Bloemencorso wenst de Floralia veel plezier en succes toe!

Creativiteit is overal!

We hebben het weer gezien, de creativiteit blijft en groeit! Naast het feit dat we dit jaar 25 (!) deelnemers hebben (waarbij nummer 1 altijd het Kindercorso is) zijn de ideeën ook weer veelbelovend. Dus kom dat zelf beleven op 27 september!

Kindercorso

Het was een drukte van belang afgelopen woensdag tijdens het bloemen uitzoeken. Wat hebben wij weer een prachtige bouwtekeningen van jullie gekregen! En wat was het prettig dat veel kinderen (ouders) hun bouwtekening al hadden gemaild.

De bloemen zijn besteld, op dit moment hebben wij 36 Kindercorso wagentjes/fietsen etc. waarvan er 5 niet in onze schuur zitten. Wat zal het een lange optocht worden!! Ja, een volle boel in onze corsoschuur. Zal het allemaal wel passen? Hebben we wel voldoende bloemen? Het komt altijd wel goed, zeker als we zien wat jullie allemaal willen gaan maken!

Nog even aandacht voor: 

Vrijdagavond 25 september gaan "onze mannen" een technische keuring houden bij alle Kindercorso wagentjes en fietsen. Zij letten op goed rijdend materiaal, de staat van (zwenk)wieltjes en banden, maar bovenal... is het veilig!?! Zorg ervoor dat de banden niet lek zijn, vervang deze voor het corsoweekend!! Onze voorkeur gaat uit naar luchtbandjes, dan blijven de bloemen ook goed zitten!! 

Bouw klein en overzichtelijk! Zo is het te overzien voor de kinderen en pas dan worden het echt KINDERcorsowagentjes. Uiteraard is onze insteek nog steeds dat de kinderen de bloemen op de wagentjes moeten plakken.

Volgende week ontvangen jullie een uitgebreide nieuwsbrief met alle wetenswaardigheden over het Corsoweekend. Voor nog meer informatie kun je contact opnemen met Annemarieke van Veldhuisen 06-38920527 of Tanja Hartmans, 06-55980772. Je kunt ook een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk op de website www.bloemencorsowinkel.nl onder de ‘knop’ Kindercorso voor de laatste nieuwtjes.

IMG 3267-BorderMaker

Entreeposten

Er zijn al behoorlijk wat meldingen binnen, waarvoor dank! We doen toch nog een keer een oproep want we hebben nog maar een paar mensen nodig! Als je nog iemand weet? Heel graag, wij zijn er erg mee geholpen! Meld je aan bij Marc Langedijk, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0620843090. ALVAST BEDANKT!!

Voorverkoop

Op 23 september (’s avonds) worden de programmaboekjes alias entreebewijzen weer in de voorverkoop aangeboden. In de voorverkoop kost de entree €4,= in plaats van €5,=!! Daarna is het nog mogelijk om de programmaboekjes in de voorverkoop te kopen bij: Peter Otjes, Dorpsstraat 48, Winkel Jel Jimmink, Plantsoenstraat 9, Lutjewinkel (alleen op zaterdagmorgen tussen 9:00 en 12:30 uur!)

Promotie

De Bloemenkrant is weer bezorgd. Met leuke interviews en informatie over de groepen. Heb je geen Bloemenkrant ontvangen? Deze liggen ook bij de Jumbo in Nieuwe Niedorp! De ‘lancering’ van de Beers truck die volledig met Bloemencorsozeilen is bedekt rijdt vanaf nu door het hele land. Weer iets om trots op te zijn!

Spelden

Ook dit jaar kun je voor de –voor sommigen onmisbare- spelden weer terecht bij Marjo Lenstra (De Kastenwinkel), Bosstraat 74 in Winkel. Er zijn twee lengtes, 38 en 50 mm. Per doos kosten ze €12,=.

Kijk op de website www.bloemencorsowinkel.nl onder de ‘knop’ Kindercorso voor de laatste nieuwtjes.

IMG 3268aa-BorderMaker

Alvast voor de agenda:

     
23-sep   Voorverkoop programmaboekjes
24-sep   Bloemen delen
25-sep   Ronde jury en uitdelen boekjes aan groepen
27-sep   BLOEMENCORSO!!!
31-okt   Feestavond

Het bestuur wenst iedereen veel succes met de voorbereidingen!