IMG 3899-BorderMaker

Het is zover…Floralia.

Dit jaar vieren wij ons 85 jarig bestaan. Ieder jaar proberen wij er weer een geslaagd feest van te maken. Wij willen jullie vragen om na te denken over een thema voor 2016. Hoewel het nog een jaar duurt, willen wij jullie vragen om dit weekend te gebruiken om het over de invulling te hebben voor de Floralia “nieuwe stijl”. Niet iedereen is bij de voorjaarsvergadering aanwezig geweest en daarom informeren wij jullie allemaal nog even over wat er die avond is besproken. Het is nodig om de Floralia een nieuw impuls te geven. De Floralia moet een nog betere publiekstrekker zijn. Daarom willen wij dat ieder jaar gezamenlijk een THEMA wordt gekozen. Dit thema kan dan gebruikt worden in de werkstukken, straattheater, markt en verder alles wat betrekking heeft op de Floralia. Wij willen alle groepen vragen om hierover na te denken en dit met elkaar te bespreken. Graag horen wij wat jullie een goed thema lijkt. Thema ideeën kunnen jullie doorgeven vóór 25 september via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Op woensdag 4 november is de najaarsvergadering. Bij deze vergadering gaan wij het tevens hebben over de ideeën voor 2016.

Vlaggen:

Verkrijgbaar bij Dirk van der Bel

Spelden:

Verkrijgbaar bij boekhandel Julius Grote hoeveelheden van tevoren doorgeven

Programmaboekjes voorverkoop:

Verkrijgbaar bij Boekhandel Julius

Huur kraan/ verrijker:

Info: Erik van Beers 0226-410969

Reserveren lampen:

Info: Erik van Beers 0226-410969

Bloemen afhalen:

Donderdag 17 september 20.00 uur Transportbedrijf Hopman Winkelerzand

Inleveren kratten

Maandagavond kratten inleveren bij Transportbedrijf Hopman tussen 17.00 en 20.00 uur.

Klic-systeem:

Zorg ervoor dat u op de hoogte bent van de ligging van de kabels en leidingen. Dirk Droog kan je er alles over vertellen tel: 06- 50508259

Opening

In verband met ons 85- jarig bestaan, zal de opening met klassieke oldtimers plaatsvinden. Enkele 85 jarigen uit de omgeving en de genodigden zullen in deze wagens door het dorp rijden.

Eenrichtingsverkeer:

Voor het gehele weekend geldt voor de route Hoefje-Dorpsstraat-Schulpweg éénrichtingsverkeer + een verkeerverbod. Tevens willen wij alle dorpsbewoners vragen Niet Parkeren op:

Plein bij de Roode Eenhoorn 

Vóór de Aldi 

Plein naast Autobedrijf Surink

Bloemenruildienst:

Jacqueline Vendrig is de contactpersoon voor de bloemenruil.

Vrijdag 18 september is zij tot 24.00 uur bereikbaar. Zij is bereikbaar op 0226 413446

Prijsuitreiking:

Zaterdagavond 19 september vindt de prijsuitreiking plaats in het dorpshuis de Prins Maurits. Om 20.00 de prijsuitreiking voor de jeugd en om 21.30 de prijsuitreiking voor de volwassenen. Zondagavond om 20.00 uur zal buiten voor de Maurits Bar de PUBLIEKSPRIJS bekend worden gemaakt.

Markt

Op zondag van 10.00 – 17.00 uur is er bij de Pimpernel een fair.

Donatie

Wij willen u nogmaals wijzen op de vrijwillige bijdrage aan de Floralia. Deze kunt u overmaken op NL46RABO 0344 9503 36 t.n.v Floraliavereniging Nieuwe Niedorp. Deze donatie kunnen jullie ook als groep doen. Een donatie betekend ook stemrecht.

Maatschappelijke stage

Zijn er nog mensen die via school een maatschappelijke stage moeten lopen? Dat kan ook bij de Floralia, meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Agenda

Op woensdag 4 november zal de najaarsvergadering plaatsvinden. Op deze avond maken wij samen met alle groepen en leden, een keuze uit alle ingezonden thema’s voor 2016.

Let op…. zoals in de voorjaarsvergadering is besproken, slaan wij die experimentele weg in.

Wij vertrouwen erop u op deze wijze voldoende te hebben geïnformeerd en wensen jullie allemaal een hele prettige Floralia toe.