IMG 5290-BorderMaker

Poster!

Heb je het al gezien? De middenpagina van het Niedorper Weekblad is de vervanger van de oude vertrouwde poster! En nog leuker ook, je kunt er, door het op Facebook te delen en een wervende tekst voor je vrienden te schrijven, gratis toegangskaarten voor het Bloemencorso mee winnen! Lees de instructie op de achterkant van de poster voor de spelregels. Als je hier vragen over hebt, mail dat dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Entreeposten

Wederom hebben we dringend mensen nodig die voor twee uurtjes bij de entreeposten willen staan. Uiteraard kunnen we niet zonder vrijwilligers dus het is echt een (Corso)vriendendienst! Dus, wil je bijdragen aan deze mooie dag, of heb je vrienden en/of kennissen die dit willen, heel graag, wij zijn er erg mee geholpen! Meld je aan bij Marc Langedijk, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 0620843090. ALVAST BEDANKT!!

Corsokoorts stijgt

Het dondert en het bliksemt dus tijd om de Corsoschuur in te duiken! Laat de koorts maar komen… Want voordat we het weten is het 27 september! Dat is nog maar 3 ½ week en dus niet ver weg meer… De teller van het aantal Corsowagens staat inmiddels op 24, het belooft weer een spectaculaire dag te worden! Dat is inclusief het Kindercorso (wordt gezien als ‘nummer 1’), waarvan de schuur inmiddels (helaas voor sommigen, maar natuurlijk geweldig!) is ‘volgeboekt’

Bloemen uitzoeken – 9 september!!

In het volkstuinencomplex aan de Hartweg kunnen op deze datum om 19:00 uur weer bloemen uitgezocht worden.

Spelden

Ook dit jaar kun je voor de –voor sommigen onmisbare- spelden weer terecht bij Marjo Lenstra (De Kastenwinkel), Bosstraat 74 in Winkel. Er zijn twee lengtes, 38 en 50 mm. Per doos kosten ze €12,=.

Flyeren

Er wordt al druk geflyerd op verschillende evenementen en openbare gelegenheden. Een groep enthousiaste vrijwilligers zorgt voor verspreiding in de regio Kop van Noord Holland, West Friesland en Kennemerland, maar als je zelf nog naar een evenement (of gewoon naar je werk…) o.i.d. gaat neem dan een stapeltje flyers mee. Ook deze kun je halen bij Marjo Lenstra, Bosstraat 74.

Kindercorso

Als je nog niet doorgegeven hebt wat je wilt maken doe dat dan zo snel mogelijk. Wij willen ook dit jaar weer een (ingekleurde) "bouwtekening" van jullie hebben!

Op 9 september moeten we de bloemenbestelling doen. Dan moeten we natuurlijk weten wat je gaat maken en hoeveel bloemen we dus kunnen bestellen.

Vrijdagavond 25 september gaan "onze mannen" een technische keuring houden bij alle Kindercorso wagentjes en fietsen. Zij letten op goed rijdend materiaal, de staat van (zwenk)wieltjes en banden, maar bovenal... is het veilig!?! Zorg ervoor dat de banden niet lek zijn, vervang deze voor het corsoweekend!! Onze voorkeur gaat uit naar luchtbandjes, dan blijven de bloemen ook goed zitten!!

Bouw klein en overzichtelijk! Zo is het te overzien voor de kinderen en pas dan worden het echt KINDERcorsowagentjes. Uiteraard is onze insteek nog steeds dat de kinderen de bloemen op de wagentjes moeten plakken. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annemarieke van Veldhuisen 06-38920527 of Tanja Hartmans, 06-55980772. Je kunt ook een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Kijk op de website www.bloemencorsowinkel.nl onder de ‘knop’ Kindercorso voor de laatste nieuwtjes.

Alvast voor de agenda:

     
9-sep   Bloemen uitzoeken
11-sep   Wagens opmeten en indelen
23-sep   Voorverkoop programmaboekjes
24-sep   Bloemen delen
25-sep   Ronde jury en uitdelen boekjes aan groepen
27-sep   BLOEMENCORSO!!!
31-okt   Feestavond

Het bestuur wenst iedereen veel succes met de voorbereidingen!