IMG 4836-BorderMaker

Na een geweldige Corso-dag gaat iedereen wéér aan de slag met de Corsowagens.

Maar nu in de afbraak-modus! Na vandaag is het alsof er niets gebeurd is… maar iedereen die het heeft meegemaakt weet beter!

Meer dan 10.000 bezoekers en een supergezellige, gemoedelijke en mooie sfeer. Tot laat in de avond drukte en gezelligheid in de straten van Winkel. Namens het bestuur, dank aan alle bezoekers, vrijwilligers, en iedereen die aan deze mooie dag heeft meegewerkt!

Prijzenregen

Elke wagen was weer creatief, mooi, leuk, en/of bijzonder! We kunnen gerust zeggen dat we een “winnend Bloemencorso” hebben gehad, in elk opzicht! Op de website van het Bloemencorso vindt u de uitgebreide jury- en publieksuitslag.

Best verlichte wagen 2014

Na een prachtige dag in het zonovergoten Winkel met schitterende Corsowagens, gezellige muziek en veel publiek, was nog een rondje lopen op een windstille avond beslist de moeite waard. Een aantal wagens hadden de spotlights goed gericht op enkele details van de wagen. Zo schitterde op de wagen van de Vogelspotter het zeepaardje op het Winkeler Kerkje tegen de donkere lucht, keken de Beatles het wandelend publiek stralend tegemoet en stond de tijd even stil op de hoek van de Dekkerstraat. Tot de best verlichte wagen van het Corso 2014 is uitgeroepen Hebbes! De naam zegt het al. De witte vis, prooi voor de sierlijke ijsvogel, zwom in het licht.

Stembriefjes-trekking

De winnaar van de (waardebon t.w.v. € 45,=) trekking uit maar liefst 1834 stembriefjes is geworden:

L. van Leeuwen

P. Dekkerstraat 95

1731 XM Winkel

Gefeliciteerd hiermee!

Kindercorso

Wij zitten nog na te sudderen van een geweldig weekend en willen jullie bedanken voor de geweldige samenwerking. Wat een kinderen, wat een ouders, wat een bloemen, wat een kindercorsowagentjes, wat een sfeer! Op 1 november hebben we nog een kindercorso afterparty, dit keer in het binnenbad van zwembad de Wirg, een uitnodiging volgt nog. En dan weer op naar het kindercorso 2015!

Jan, Mart, Tanja, Jordi en Annemarieke

Nummerbordjes

Zijn in te leveren bij Marjo Lenstra, Bosstraat 74.

Curvers / kratten

De gebruikte curvers en kratten graag weer zo snel mogelijk -uiterlijk woensdag as.- inleveren bij Beers Transport!

Najaarsvergadering

Deze is op 27 oktober gepland. Zet de datum alvast in de agenda, een goed moment om te evalueren!

Afsluiting

Op 1 november vindt de echte afsluiting van dit Corsoseizoen plaats: Feestmiddag voor het kindercorso in het zwembad en feestavond voor de rest in Café Beentjes! Meer informatie hierover volgt.

Overige data

Hou er alvast maar rekening mee…: 27 september 2015 - BLOEMENCORSO!!!!

Blijf op de hoogte via Facebook (‘like’ ons, ‘deel’ ons!!!), Twitter en de website www.Bloemencorsowinkel.nl