IMG 5422 640x480-BorderMaker

Het Corso geeft je vleugels…! Oftewel, het geeft energie?!?!

Dat moet haast wel want we hebben tijdens onze ronde langs de wagens heel veel energie en enthousiasme gezien! Aan de groepen zal het dus niet liggen! Oftewel, het wordt een ‘gevleugeld’ Corso?!?! Tsja, kom dat zelf beleven op 28 september… het belooft in ieder geval vernieuwend en bijzonder te worden!

Kindercorso

Tettereteeeeeetttttt, kindercorsostresssssss... welnee, kindercorsokoorts... heel veel!!!!! Wel 36 kindercorsowagentjes hebben zich aangemeld waarvan er 30 in onze kindercorsoschuur komen konten, prikken , plakken, dansen, zingen en springen. Het zal passen en meten worden om al deze kinderen en hun ouders te bergen. Komend weekend krijgen de contactpersonen een lange mail voor en over het corsoweekend. Onder een paar kleine wetenswaardigheden, de hele nieuwsbrief is te lezen op de site www. bloemencorsowinkel.nl onder het kopje kindercorso. Print deze uit en lees deze samen met de kinderen goed door.

• Donderdag 25-09 halen wij (Jan, Jordi, Mart, Bets en Klets) de bloemen voor de kinderen en storten deze uit.

• Donderdagavond 25-09 vanaf 18.30 uur mogen jullie de karretjes naar de kindercorsoschuur brengen (Wester, Zandzegge 2)

• Vrijdag 26-09 vanaf 13.30 uur zijn de onderbouw kinderen welkom. Na half 4 zullen de bovenbouw kinderen arriveren.

• Trek je oude kleren aan en neem een schaar en kwast mee! Wij zorgen voor drinken, koekje, snoepje, appeltje en een chippie!

• Rond 17.30 uur gaan we lekker patat eten, in optocht naar McKili, dan mogen jullie nog doorwerken tot 19.30 uur.

• Zaterdag 27-09 starten we weer rond 9.00 uur en gaan door tot alle werkstukken af zijn, (uiterlijk 16.00 uur)onder de middag ga je thuis een broodje eten.

• Ook dit jaar staat er een pot voor een vrijwillige bijdrage (boodschappen, lijm, gebruik van materialen etc. etc.)

• Corsozondag 28-09 komen jullie om 11.45 uur in de kindercorsoschuur, wij lopen gezamenlijk naar de Dorpsstraat/Bosstraat. De kinderen die ergens anders hebben geplakt, moeten daar om 12.30 aanwezig zijn, of brengen de wagen naar de kindercorsoschuur. Dan hebben wij nog ruim de tijd om iedereen op de "juiste plaats" te zetten.

• Wij lopen 1 volledige ronde en stellen de wagentjes/fietsen etc. op bij Galerie Waterloo, Dorpsstraat 64 en maken daar nog een gezamenlijke foto.

De boodschappen, lijm, naalden, bloemen, tape, touw, ijzerdraad, spijkers, hamers, blikken, kwasten staan in de schuur. De polonaise muziek is er klaar voor, Jordi, Jan, Mart, Tanja en Annemarieke hebben er weer zin in!! En jullie??

Op naar het corsoweekend!

Floralia

Wij gaan nog even door met gazen en plakken maar jullie deadline staat voor de deur… We wensen de organisatie en de groepen in Nieuwe Niedorp aankomend weekend heel veel succes, plezier en zon toe!!

PR

De bloemenkrant is inmiddels bij (bijna) iedereen in de bus gevallen… Als je de krant niet hebt ontvangen dan kun je er alsnog een halen bij de Jumbo of Margriet Julius. Of mail even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ! We hebben er namelijk altijd een paar extra. Het is weer de moeite waard… leuke interviews en foto(strip)s!

Primeur!

Vanaf afgelopen weekend is het mogelijk om via de website www.bloemencorsowinkel.nl online toegangskaarten voor het Bloemencorso te bestellen! Betaling gaat via Ideal… Ideaal voor mensen die niet in de rij voor de kassa’s willen staan. Meld het ook aan vrienden/familie!

RTV-NH – Schagen TV&FM

Vanaf 19 september tot het Corso zijn we ook weer te zien op RTV-NH. En, dit jaar voor het eerst gaat ook Schagen FM én Schagen TV commercials uitzenden. Op TV is dat ieder half uur en op de radio is er geen vast schema.

Voorverkoop

Op 24 september (’s avonds) worden de programmaboekjes alias entreebewijzen weer in de voorverkoop aangeboden. In de voorverkoop kost de entree €4,= in plaats van €5,=!! Daarna is het nog mogelijk om de programmaboekjes in de voorverkoop te kopen bij:

Peter Otjes, Dorpsstraat 48, Winkel

Jel Jimmink, Plantsoenstraat 9, Lutjewinkel (alleen op zaterdagmorgen tussen 9:00 en 12:30 uur!)

Spelden

Ook dit jaar kun je voor de spelden weer terecht bij Marjo Lenstra (De Kastenwinkel), Bosstraat 74 in Winkel. Er zijn twee lengtes, 38 en 50 mm. Per doos kosten ze €12,=.

Entreeposten gezocht!

We zoeken nog steeds vrijwilligers voor onze entreeposten. Vooral het tijdstip vanaf 15:45 uur is zeer gewenst! Dus, wil je op deze manier bijdragen aan het Bloemencorso, meld je dan aan bij Marc Langedijk, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 06-20843090.

Zet in je agenda!

Woensdag 24 september Voorverkoop programmaboekjes

Donderdag 25 september Bloemen delen

Vrijdag 26 september Ronde jury en uitdelen boekjes aan groepen

Zondag 28 september BLOEMENCORSO!!!

Zaterdag 1 november Feestavond