IMG 5068 640x480-BorderMaker

Corsokriebels…

Want voordat we het weten is het 28 september! Dat is nog maar 3 ½ week en dus niet ver weg meer… daarom begint het bij veel Corsogroepen alweer te kriebelen. De creatieve en verrassende onderwerpen met de teksten zijn ingeleverd, de teller staat op (minimaal) 20! Dat is inclusief het Kindercorso (wordt gezien als ‘nummer 1’), waarvan de schuur inmiddels is ‘volgeboekt’:

Kindercorso

Inderdaad… VOL = VOL! Eerder is al aangegeven dat we echt niet meer dan 30 wagens in de schuur kunnen plaatsen. En dat aantal is bereikt. Er zijn in totaal 35 aanmeldingen waarvan er 5 niet in de Kindercorsoschuur prikken/plakken. Nog even een laatste herinnering voor woensdagavond 10 september: Om 19.00 uur gaan we bloemen uitzoeken. Kom je deze avond niet, geen probleem, maar geef dan voor 9 september nog even door welke kleuren en aantallen (in m2, bij benadering) je wilt hebben, inclusief tekening (voorzien van kleuren). Kom je wel, denk dan even aan het tekeningetje, voorzien van kleuren. Wij bewaren de tekening, dus maak voor jezelf even een kopietje! Hebben wij dinsdag avond 9 september nog niets gehoord, dan bestellen wij kleur en aantal voor jullie (ook bij benadering).

Tot horens... Het Kindercorsoteam: Tanja, Jan, Mart, Jordi en Annemarieke

Bloemen uitzoeken – 10 september!

 In het volkstuinencomplex aan de Hartweg kunnen op deze datum om 19:00 uur weer bloemen uitgezocht worden.

Spelden

Ook dit jaar kun je voor de –voor sommigen onmisbare- spelden weer terecht bij Marjo Lenstra (De Kastenwinkel), Bosstraat 74 in Winkel. Er zijn twee lengtes, 38 en 50 mm. Per doos kosten ze €12,=.

Flyeren

Er wordt al druk geflyerd op verschillende evenementen en openbare gelegenheden. Een groep enthousiaste vrijwilligers zorgt voor verspreiding in de regio Kop van Noord Holland, West Friesland en Kennemerland, maar als je zelf nog naar een evenement (of gewoon naar je werk…) o.i.d. gaat neem dan een stapeltje flyers mee. Ook deze kun je halen bij Marjo Lenstra, Bosstraat 74.

Entreeposten gezocht!

Ze zijn en blijven schaars EN onmisbaar…! Daarom zoeken we nog steeds vrijwilligers voor onze entreeposten. Vooral het tijdstip vanaf 15:45 uur is zeer gewenst! Dus, wil je op deze manier bijdragen aan het Bloemencorso, meld je dan aan bij Marc Langedijk, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 06-20843090.