IMG 5124 640x480-BorderMaker

Sinds afgelopen donderdag zijn de nieuwe auto-stickers bij de groepen geïntroduceerd en zondagochtend zijn ze officieel in gebruik genomen door een aantal ‘Corsisten’.

Met PeWi en het NHD erbij zijn er foto’s gemaakt om dit te promoten. De bekende A4 poster die als bijlage bij de Niedorper verzonden werd komt hiermee te vervallen. De corsogroepen hebben een aantal sets van de autostickers aangeboden gekregen, extra stickers kunnen nabesteld worden. Zie voor meer info en foto’s www.pewinieuws.nl en onze Facebook pagina!

Bloemen uitzoeken

10 september In het volkstuinencomplex aan de Hartweg kunnen op deze datum om 19:00 uur weer bloemen uitgezocht worden.

KINDERCORSO

Op dit moment hebben wij al 33 kindercorso wagentjes op onze lijst staan. Waarvan er 4 niet in onze schuur zitten, wij hebben nog 2 plaatsen vrij in onze corsoschuur, mocht jij mee willen doen, geef je dan z.s.m. op, vol = vol! Het kindercorsoteam draait op volle toeren. We bellen, mailen en appen wat af. Joehoe, nog 30 nachtjes slapen!! Ook voor jullie is 10 september een belangrijke datum, dan gaan ook wij namelijk bloemen uitzoeken en bestellen aan de Hartweg. Bij het kindercorso werken we niet met alle soorten bloemen, de kleuren die wij gebruiken zijn: wit, geel, rood, oranje, heel donkerrood tot zwart, roze en paars. En de restanten die overblijven na het uitdelen van de bloemen en dat is altijd een verrassing.... Wij zullen deze avond aanwezig zijn om samen met jullie de kleur en het aantal (m2) in te vullen, waarna wij de bloemen zullen (laten) bestellen. Willen jullie een tekening meenemen voor ons hoe het eruit komt te zien, graag al voorzien van kleuren (en als het even kan hoe groot het is). Maar... weet je nu al welke kleuren je wilt gebruiken, hoe groot het wordt, hoeveel m2 (ongeveer) je van welke kleur wilt hebben? Mail dit alvast naar dit e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  (incl. tekening) en wij bestellen deze bloemen. Je hoeft dan 10 september niet te komen!! Bovenstaande geldt niet voor de kindercorso wagens welke niet in de kindercorso schuur prikken & plakken. Deze bloemenbestelling komt bij de “grote” wagen.

Zet in je agenda!

Maandag 1 september Deadline teksten programmaboekje

Woensdag 10 september Deadline aanmelden Kindercorso & bloemen uitzoeken

Vrijdag 12 september Wagens opmeten en indeling groepen

Woensdag 24 september Voorverkoop programmaboekjes

Donderdag 25 september Bloemen delen

Vrijdag 26 september Ronde jury en uitdelen boekjes aan groepen

Zondag 28 september BLOEMENCORSO!!!

Zaterdag 1 november Feestavond