IMG 5364 640x480-BorderMaker

Tijdens het nazomeren op 16 en 17 augustus is het Bloemencorso ook weer vertegenwoordigd, zoals gewoonlijk bij de Kastenwinkel aan de Bosstraat 74, met de bekende items zoals vlaggen, kalenders etc.

Naast de bekende items zijn ook onze nieuwe gadgets verkrijgbaar. Mooie sleutelhangers, gave petten met de inmiddels vertrouwde Bloemencorso Dahlia. Heb je vorig jaar het kinderboek ‘Feest in de straat’ gemist? Met nazomeren is het weer te koop. In het kinderboek zijn de illustraties gemaakt door kinderen uit Winkel en omgeving. Kom gewoon gezellig langs, er is koffie / thee met heerlijke appeltaart! En je kunt meteen een kijkje nemen in de prachtige ‘Kastenwinkel’ van Marjo Lenstra! Maar er is meer… Openstelling corso schuren tijdens nazomeren Naast dit bekende plekje is er ook de mogelijkheid om eens achter de schermen in een corsoschuur mee te kijken. Leuk om te zien hoe het er in de voorbereiding aan toe gaat. Op zaterdag kan dat bij corsogroep ‘De Spreeuwtjes’, Dorpsstraat 32 en op zondag bij corsogroep ‘De Soepkippen’, Zandzegge 13, beiden in Winkel.

KINDERCORSO

Op dit moment hebben wij al 18 kindercorso wagentjes op onze lijst staan. Maar... er kunnen er nog meer bij!! Wij hebben al enkele vergaderingen achter de rug, Jordi oefent iedere dag de chi-chi-wa & de polonaise, Mart oefent ieder avond met lijm. Jan heeft voor alle problemen al een oplossing gevonden. En Tanja en Annemarieke draaien op volle toeren en ervaring.

Nieuw dit jaar...

• Wij hebben dit jaar een sluitingsdatum om mee te kunnen doen aan het kindercorso: Na 10 september (bloemenbestelling) is het niet meer mogelijk om je op te geven voor het kindercorso.

• Er kunnen maximaal 30 kindercorsowagentjes in onze kindercorso schuur... vol=vol, dus geef je snel op als je dit nog niet hebt gedaan.

• Vrijdagavond 26 september gaan "onze mannen" een technische keuring houden bij alle kindercorso wagentjes en fietsen. Zij letten op goed rijdend materiaal, de staat van (zwenk)wieltjes en banden, maar bovenal... is het veilig.

Heb je je nog niet opgegeven en wil je wel meedoen, geef je dan voor 25 augustus op, dit is de sluitingsdatum voor het programmaboekje! Heb je je al opgegeven, maar nog geen titel of groepsnaam...? Geef dit dan door voor 25 augustus!! Doe je dit jaar niet mee met het kindercorso geef dit dan ook even aan ons door dan halen wij je uit de mailinglijst!

Wij willen dus voor 25 augustus weten:

• naam van groep (of kind)

• wat ga je maken en hoe wil je het noemen

Als je dit al hebt doorgegeven dan hoef je het natuurlijk niet nogmaals te doen!!

Jan, Mart, Jordi, Tanja en Annemarieke