IMG 4573 640x480-BorderMaker

Hiermee dan de laatste Nieuwsflits vóór de zomervakantie.

TITELS

En,…zijn jullie er al uit welk onderwerp het dit jaar gaat worden ? Hoe origineler èn unieker,…..hoe hoger de puntenscore. Ter voorkoming van dubbele onderwerpen, pak even de telefoon en bel naar Astrid (0226-411879) om te checken of jullie onderwerp er al tussen zit. Vóór 15 Augustus willen wij graag alle titels binnen hebben. Gaat jullie groep dit jaar géén werkstuk of mozaïek meer maken, geeft dit door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Dan kunnen wij jullie (tuin)plaats beschikbaar stellen aan een andere groep.

BESTELLINGEN

Samen met het onderwerp/titel, willen wij óók de bloembestellingen binnen hebben ! ….15-Augustus 2012….Hou deze datum in de gaten !! Dit lijkt nog een lange tijd te gaan, maar 7 weken zijn binnen no-time voorbij ! Ga naar onze site om de bloemen, die je dit jaar wilt bestellen, kunt bekijken. Hierop staat ook aangegeven hoe het aantal bloemen per m² kan worden berekend….MAAR…. Bovenal blijf kritisch met je bloembestelling! Heb je hierbij hulp nodig ? Bel Hans van Dam via 0226-421969. Wil je de bloemen toch liever via het bloemenboek bekijken? Deze is op te halen bij Sonja Otter aan Dorpsstraat 141 – Telnr.0226-752180

LOTENVERKOOP

Steun ……… en zorg dat De Floralia toekomst blijft houden ! Vorige week was alleen groep 7 van De Snip de straat op gegaan om onze loten te verkopen. Door een goeie aktie van Ramona Poland (=coördinator lotenverkoop Floralia) onder de ouders van de SAS-kinderen, kunt u nu ook kinderen van de SAS met loten aan de deur verwachten. Zo fijn dat nu toch alle jeugd bij de Floralia is betrokken…… Zij zijn uiteindelijk toch onze toekomst ! Mocht je de kinderen toch nog aan de deur hebben gemist? Geen nood, bij Margriet Julius zijn ze ook à 1,- te koop. Hiermee maak je kans op een ballonvaart boven ons prachtige dorp òf één van de vele tegoedbonnen te besteden in de omgeving.

JAARLIJKSE BIJDRAGE

Dit jaar géén acceptgirokaart, maar wel ons bankreknr. NL46 RABO 0344 9503 36 t.n.v. Floraliavereniging Nieuwe Niedorp. Denk eraan je naam+adres te vermelden. Dank alvast!!

BELANGRIJKE DATA

- 7 juliI tot 3 aug: Vakantie

- 15 aug: Inleveren TITEL mozaïek/werkstuk + BLOEMBESTELLIJST (!)

- 22 aug: Uiterlijk inleveren bloembestellijst

- 10 sept : Poorthoofdenoverleg in Pr.Maurits 20.00 uur

- 20/21 sept: Floraliaweekend

- 24 sept. : Najaarsvergadering in Pr.Maurits 20.00 uur

Zo, dit zijn tot nu toe onze laatste berichten vóór de vakantie. Na de vakantie zullen wij jullie wekelijks, tot het Floraliaweekend, op de hoogte blijven houden. Maar let wel,….na de vakantie is het nog maar 7 weken te gaan !

Het Floraliabestuur wenst jullie allemaal een fijne zonnige zomervakantie toe. Geniet ervan !

Namens het Bestuur van de Floraliavereniging

Annelies Veldman