IMG 4581 640x480-BorderMaker

Fantastisch, vorig weekend stonden ze bij mij voor de deur!

De kinderen van groep 7 van De Snip zijn weer begonnen met de lotenverkoop. Ze strijden voor de eer om als topverkoper 2014 op onze site te komen èn natuurlijk voor de felbegeerde bioscoopbon. Steun en zorg dat De Floralia toekomst blijft houden ! Hiermee maak je kans op een ballonvaart boven ons prachtige dorp òf één van de vele tegoedbonnen te besteden in de omgeving. Heb je de kinderen gemist? De loten à 1,- zijn ook verkrijgbaar bij Boekhandel Margriet Julius

JAARVERSLAG FLORALIA 2013

Er is een jaarverslag gemaakt om een zo leuk en reëel mogelijk overzicht te geven van ons Floraliaweekend 2013. Vanaf deze week is dit verslag te lezen op onze site.

JAARLIJKSE BIJDRAGE

Wat waren we blij dat er ook veel jonge mensen bij de voorjaarsvergadering aanwezig waren. Maar vergeet vooral niet óók donateur te worden ! Hiermee geef je De Floralia een toekomst èn heb je een stem in het beleid. Je bijdrage mag je overmaken op bankreknr.NL46 RABO 0344 9503 36 t.n.v. Floraliavereniging te Nieuwe Niedorp. Vergeet vooral niet je naam + adres bij de overschrijving te vermelden ! Alvast BEDANKT !

BELANGRIJKE DATA

11 juni : Start Lotenverkoop

3 juli : Laatste Nieuwsflits vóór zomervakantie

15 aug : Inleveren titel mozaïek/werkstuk +bloembestelling

22 aug : Uiterlijk inleveren bloembestelling (!)

20/21 sept : Floralia 

Mocht je eerdere Nieuwsflitsen hebben gemist, ga dan naar onze website www.floralia-nieuweniedorp.nl of surf naar www.pewisnieuwspagina.nl. Tot de volgende en laatste Nieuwsflits vóór de zomervakantie.

Namens Bestuur Floraliavereniging

Annelies Veldman