IMG 0188aa BorderMakera

Beste Corsovrienden en vriendinnen,

Bloemencorso editie 2022 staat voor de deur. Wij hebben er zin in, we hopen jullie ook! Wij zetten dit jaar alles-op-alles om een fantastisch Corso neer te kunnen zetten, waar we weer trots op zullen zijn. Dat gaan we hopelijk met z'n allen doen.

De voorjaarsvergadering is hét moment voor een goede start en we willen jullie graag weer ontmoeten en bijpraten. Jullie barsten ongetwijfeld van de inspiratie, iedereen wilt natuurlijk weten hoe het Corso er dit jaar uit gaat zien.

Wij gaan jullie helemaal bijpraten maar hebben ook jullie input en inzet heel concreet nodig. Een actueel punt is namelijk dat wij op dit moment zeer hard op zoek zijn naar versterking van de organisatie op de korte én lange termijn.

Want zonder organisatie is er geen evenement.

We zijn acuut op zoek naar enkele bestuursleden, vele commissieleden en vrijwilligers. Om deze te vinden en bereiken hebben we nu jullie netwerken en inzet nodig!

Wij willen jullie daarom vragen om samen met je groep, mensen te vinden die iets voor onze corso-organisatie kunnen of willen betekenen. Benader deze mensen of neem een lijst mee. Mochten mensen zich al geïnteresseerd tonen, neem deze dan mee naar de voorjaarsvergadering.

Omdat er veel te bespreken is, is het nodig dat er van elke groep meerdere personen aanwezig zijn. Als een groep niet aanwezig kan zijn, laat het even weten! We gaan ervan uit dat we gezamenlijk weer helemaal op volle sterkte aan het nieuwe seizoen kunnen beginnen en er met zijn allen een onvergetelijke editie van kunnen maken!

We zien jullie graag op:

Datum: 25 April

Tijd: 20.00 uur

Locatie: Café Beentjes - Achterzaal (Downtown)

Tot dan!

Namens het Corso bestuur

De agenda van de vergadering hebben de groepen toegezonden gekregen per E-mail.