IMG 4873-BorderMaker

Tot eind september duiken wij weken lang in het grote foto-archief van deze Nieuwspagina, want er zijn heel veel foto's te vinden van het Bloemencorso in Winkel en de Floralia te Nieuwe Niedorp.

 

In 2014 werd door de Jumbo-Supermarkt in Nieuwe Niedorp een speciale prijs uitgereikt. Dit schreven wij er toen over:

Vorige week tijdens de Floralia in Nieuwe Niedorp werd de eerste "Dahlia-Duim uitgereikt.

Dit weekend bezocht bedrijfsleider Jan Wagenaar van de Jumbo Supermarkt uit Nieuwe Niedorp een groep van het Winkeler Bloemencorso. De taart (De Dahlia-Duim) was voor Corsogroep "De Snikkende Leeuwen" een enorme verrassing. Twee gezinnen hebben acht jaar geleden de eerste wagen op de weg gezet en zijn elk jaar zeer enthousiast bezig met het maken van een nieuwe creatie. Met hulp van familie, vrienden en bekenden worden de bloemen op de wagen geplakt. De taart heeft een zeer gunstige invloed gehad, want de groep mocht op de zondagavond de tweede prijs van de jury en de eerste prijs van het publiek in ontvangst nemen.

Ondanks het niet doorgaan van het evenement heeft de Jumbo-Supermarkt voor de komende tijd toch nog iets leuks op het programma staan naast de spaaractie van de plaatjes, daar vertellen wij begin volgende week meer over op deze Nieuwspagina.