IMG 4468-BorderMaker

Tot eind september duiken wij weken lang in het grote foto-archief van deze Nieuwspagina, want er zijn heel veel foto's te vinden van het Bloemencorso in Winkel en de Floralia te Nieuwe Niedorp.

 

In 2014 werd door de Jumbo-Supermarkt in Nieuwe Niedorp een speciale prijs uitgereikt. Dit schreven wij er toen over:

De jongerengroep die dit jaar het werkstuk Times Square bij de Floralia in Nieuwe Niedorp heeft gemaakt, kreeg zondagmiddag een grote verrassing.

Een delegatie van de Jumbo-Supermarkt in Nieuwe Niedorp kwam langs, om een grote taart te overhandigen aan de groep, die dit jaar een enorm groot werkstuk wist neer te zetten. De taart is symbolisch als aanmoedigingsprijs en heeft de naam "De Duim" mee gekregen. Na vele weken hard werken en een weekend met heel weinig nachtrust, wist de groep een vijfde prijs te behalen. Volgens de Supermarkt is dit een groep waar de komende jaren rekening mee gehouden dient te worden, want er zit een enorme groei in de ontwikkeling van de werkstukken. De zeer enthousiaste groep jongeren zit nu al weer vol plannen voor het komende jaar. Wij wachten het rustig af, wat wij weer kunnen verwachten het komende jaar. Bij een overhandiging hoort natuurlijk ook even een groepsfoto.

Ondanks het niet doorgaan van het evenement heeft de Jumbo-Supermarkt voor de komende tijd toch nog iets leuks op het programma staan naast de spaaractie van de plaatjes, daar vertellen wij begin volgende week meer over op deze Nieuwspagina.