IMG 3733aa BorderMaker

Tot eind september duiken wij weken lang in het grote foto-archief van deze Nieuwspagina, want er zijn heel veel foto's te vinden van het Bloemencorso in Winkel en de Floralia te Nieuwe Niedorp.

Er zullen niet alleen foto´s worden geplaatst in deze rubriek, ook gaan wij de komende tijd in gesprek met medewerk(st)ers van de Floralia in Nieuwe Niedorp, dus blijf elke dag kijken op deze Nieuwspagina, dan mis je niets.

Morgen meer....

IMG 5544aa BorderMaker

Quinten had de tekening al klaar

In de zomer van 2016 kwam er een telefoontje van Quinten uit Nieuwe Niedorp.

Quinten was toen al jaren medewerker van een Floraliagroep in het dorp. Hij had met zijn vrienden een plan en dat wilde hij mij persoonlijk vertellen. Wij spraken af bij het parkeerterrein nabij de voetbalvelden van Nieuwe Niedorp.

Er was een reden om af te spreken op deze plek, want daar kon Quinten zijn plannen beter vertellen, want samen met zijn Floraliagroep wilde hij naast de Floralia ook een tweedaags muziekevenement onder de naam “Dahlia Days” gaan organiseren op de plek waar wij hadden afgesproken.

Aan de hand van een tekening kreeg ik een beeld van wat er zou komen.

Meteen sloeg dit concept enorm aan en tot in 2019 ging het alleen maar bergopwaarts met dit evenement, helaas moeten wij nu een jaartje wachten tot de volgende editie, die waarschijnlijk nog groter gaat worden dan de voorgaande jaren..

IMG 1011aa BorderMaker