IMG 2304-BorderMaker

Tot eind september duiken wij weken lang in het grote foto-archief van deze Nieuwspagina, want er zijn heel veel foto's te vinden van het Bloemencorso in Winkel en de Floralia te Nieuwe Niedorp.

Er zullen niet alleen foto┬┤s worden geplaatst in deze rubriek, ook gaan wij de komende tijd in gesprek met medewerk(st)ers van het Bloemencorso in Winkel, dus blijf elke dag kijken op deze Nieuwspagina, dan mis je niets.

 

De bouw van een nieuwe bolide?!?!

Op een donderdagavond in september 2015 was er flink wat bedrijvigheid te bespeuren in de werkplaats van autobedrijf P. Limmen op het Winkelerzand te Winkel.

De vrienden Bas en Lex sleutelden in hun vrije tijd veel aan crossauto's en stockcars. Op deze avond werd er gestart met een nieuw project. Op de eerste foto lijkt het alsof het de bouw is van een nieuwe bolide, maar dit is slechts schijn, want deze keer was men bezig met een project voor het corso in Winkel, dat op zondag 27 september ging plaatsvinden.

Door hun laservaring was dit klusje voor de leden van corsogroep "De Badmutsies" een klein kunstje. De heren zijn ook bekend door hun vriendengroep met de bijzondere naam "'t Skuurtje" en altijd duidelijk herkenbaar aan de speciale kleding.

Sinds enkele jaren heeft de vriendenclub een eigen corsogroep opgericht en in 2019 gingen ze er vandoor met alle prijzen, die er te winnen waren.

IMG 2308-BorderMaker