IMG 1718 BorderMaker

Wie kent ze niet?

Piet en Geertje de Goede uit Winkel. Op deze vrijdag is het 50 jaar geleden dat ze elkaar het ja-woord gaven. Meer dan 50 jaar geleden was Piet te logeren bij familie in Heerhugowaard, er moest in die tijd ook een onbekende kermis worden bezocht en dat werd Haringhuizen. Daar zag hij Geertje voor het eerst en daar is het allemaal begonnen.

 IMG 1721 BorderMaker

Omdat Piet in die tijd in Beverwijk woonde en Geertje toen in Lutjewinkel (daarvoor in Kolhorn) was het een heel avontuur om bij elkaar te komen. Piet ging meestal op zijn Kreidler naar Lutjewinkel en als hij een beetje kon doorrijden, dan was hij er in een uurtje en konden de geliefden weer gezellig samenzijn. Na het trouwen heeft men een plekje gevonden in Lutjewinkel, waar ze na verloop van tijd een eigen huis hebben neergezet.

IMG 1724aa BorderMaker

Toen het Industrieterrein Winkelerzand werd opgestart was de familie De Goede één van de eerste bewoners en werd er naast het huis een mooie showroom gebouwd voor het eigen keukenbedrijf. Anno 2017 wordt er vooral genoten van de kleinkinderen, die deze dag als afleidingsmanoeuvre werkte, want de kinderen konden dan mooi de boel versieren tijdens hun afwezigheid.

Van harte en nog vele jaren in goede gezondheid samen.