Kenniekoken 33BorderMaker

Het nieuwe kookboek wil iedereen hebben!

Jenny de Vries uit Nieuwe Niedorp heeft als hobby het bezig zijn met eten. Zo bedenkt ze regelmatig nieuwe recepten en deelt die dan met andere mensen via haar eigen website of Sociale Media. Jennie heeft een originele naam bedacht voor haar website. Onder de naam “Kennie Koken” weet ze al veel mensen blij te maken met haar soms bijzondere recepten. De ondernemende Jenny wilde eigenlijk iets meer met de recepten doen, dus werd het idee geboren om een eigen kookboekje op de markt te brengen.

Ze ging aan de slag om een grote variatie aan recepten te verzamelen uit haar eigen collectie en er werden zelf foto’s gemaakt van alle eindresultaten. Na flink wat puzzelen, wat er op welke pagina kwam te staan, kwam er uiteindelijk een prachtig boekwerk met een harde kaft tevoorschijn. Onlangs werd een grote oplage boeken bij haar thuis gebracht.

Maar hoe krijg je dit prachtige boek nu aan de man?

Er werd contact gezocht met bedrijfsleider Jan Wagenaar van de Jumbo, die meteen heel enthousiast reageerde. Vanaf 6 december is het kookboek met de titel “Gewoon (&) Lekker” te koop in de Jumbo-vestiging in het Winkelhart te Nieuwe Niedorp.

Ook is het mogelijk om Jenny van “Kennie Koken” zelf tegen het lijf te lopen in de winkel, want ze zal regelmatig aanwezig zijn om tips te geven op kookgebied en om haar kookboek te presenteren.

Zaterdag a.s. kunt haar ook weer tegenkomen in de Jumbo-Supermarkt in het Winkelhart in Nieuwe Niedorp.

www.kenniekoken.wordpress.com