059 BorderMaker

Het aantal mantelzorgers in Nederland is hoog en dit zal alleen nog maar toenemen.

Mantelzorgers hebben gemeen dat ze allen langdurig zorgen voor een naaste, maar achter elke mantelzorger zit weer een ander verhaal. Het Mantelzorgcentrum bundelde deze verhalen.

Het is een boek geworden van u en voor u. Een boek vol unieke verhalen die de moeite van het vertellen waard zijn. De mantelzorgers geven stuk voor stuk met hun verhaal een inkijkje in hun leven. Ze vertellen voor wie ze zorgen, hoe belastend de zorg kan zijn en waar ze tegenaan lopen. Maar ook hoe ze het beste ervan maken en van het leven blijven genieten.

Het delen van hun verhaal kan andere mantelzorgers helpen. Een mooi verhaal geeft steun, erkenning en herkenning en vaak ook inspiratie om weer door te gaan. Bovendien helpt het ook anderen de wereld van de mantelzorger te begrijpen.

Reden genoeg dus voor het Mantelzorgcentrum alle verhalen te bundelen tot het boek ‘Allemaal Verhalen’. Wij zijn trots dat wij alle mantelzorgers die bij het Mantelzorgcentrum ingeschreven staan een gratis exemplaar kunnen uitdelen. Zij krijgen het boekje vanzelf toegestuurd. Bent u ook mantelzorger in Schagen, Den Helder of Hollands Kroon? Schrijf u dan in!

Wilt u meerdere exemplaren ontvangen of kent u iemand die ook interesse heeft, dan zijn de boekjes eenvoudig bij het Mantelzorgcentrum te bestellen door te bellen of te mailen. Wel vragen wij hiervoor een tegemoetkoming in de kosten van € 5 (inclusief verzendkosten) per boekje. Binnen een week krijgt u het boekje dan toegezonden.

Voor meer informatie over het Mantelzorgcentrum kunt u bellen (0223-747009) of mailen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Kijk ook eens op onze website www.mantelzorgcentrum.nl voor meer nieuws en een volledig overzicht van activiteiten voor mantelzorgers.