197 Dorpsstraataa  640x480

Een oproep aan de jeugd van Oude Niedorp.

Op zaterdag 22 augustus willen wij van 14 uur tot 17 uur een spel/doe middag organiseren in verband met de viering van 600 jaar Stede recht. Wij willen eerst weten hoeveel animo hiervoor zal zijn en horen dan ook graag via aanmelding hoeveel jeugdige inwoners er mee willen doen. Ben je 9 tot 17 jaar, jongen of meisje en heb je zin in een gezellige sportieve middag met zijn allen? Er wordt bij genoeg deelname naar leeftijdscategorie een indeling gemaakt voor verschillende spellen.

Zin in…… Meldt je dan aan via de contactpagina van de website: www.dorpsraadoudeniedorp.nl , of met een briefje bij Jos Tromp Dorpsstraat 19 of Cees Dekker Verlaat 22. Vermeld je naam, adres, leeftijd, telefoonnummer of mailadres van vader en/of moeder.

Het lijkt ons leuk, jullie ook?

Groet Jos en Cees .

“Oud Inwoners” van Oude Niedorp en de viering van 600 jaar Stede recht

Heeft u interesse in uw oude dorp ? Er is ook aan u gedacht: Misschien leuk om in deze week overdag de kleine tentoonstelling te bezoeken in The Irish Cottage op het Verlaat? Of heeft u interesse om op donderdag 20 augustus om 20.00 uur in The Irish Cottage de dia/film avond mee te maken? Deze avond wordt georganiseerd door Theo v/d Fluit, die als “oud- Verlater” het materiaal van zijn vader ( Jaap v/d Fluit ) uit vroeger tijden van Oude Niedorp en omgeving zal laten zien. Als “oud inwoner”, kunt u zich aanmelden om de BBQ feestavond voor de inwoners, bij te wonen op 22 augustus vanaf 17.00 uur ( hiervoor wordt wel een bijdrage gevraagd).

Aanmelden via mailadres van Arjo Balder : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  dan ontvangt u meer informatie . Houd u de websites en media in de gaten eerdaags zullen we het gehele programma bekend maken.

Namens de werkgroep Viering 600 jaar Stede recht: Jos, Theo, Cees.

Foto: Archief P. de Graaf