IMG 0749aa-BorderMaker

Op zaterdag 7 februari aanstaande organiseren The Baas Brothers een benefietavond in Partycentrum de Vriendschap in ’t Veld.

Deze benefietavond staat geheel in het teken van Metakids. Metakids is een stichting en zij laten onderzoek doen naar stofwisselingziekten bij kinderen. Wat is het plan? Wat begon als een wilde gedachte werd in rap tempo waarheid. The Baas Brothers gaan van 23 tot en met 27 februari 2015 een behendigheidsrally rijden die de Carbagerun heet. De uitdaging; koop een auto van max.€ 500, niet jonger dan bouwjaar 1998 en ga er 3000 kilometer mee rijden, dwars door Scandinavië……. De run gaat gereden worden door 4 personen, allen Baas als achternaam en allen drager van het gen dat verantwoordelijk is voor de ziekte NKH, wat staat voor Non Kethotische Hyperglycinemie. Dat is redelijk uniek, maar maakt dat één van de Brothers een dochter heeft verloren aan NKH en een ander een dochter heeft die aan NKH lijdt.

The Baas Brothers bestaan uit Sven en Lars (broers) en Frank en Paul (broers). En zoals bij zoveel ziektes is ook voor onderzoek naar stofwisselingziekten geld nodig. Heel veel geld. En daarom willen The Baas Brothers bij Partycentrum de Vriendschap i.s.m. Keurslagerij Broersen een benefietavond organiseren. Een bomvolle, mooie avond met luxe gerechten van de Weber barbecue, een Bingo waarvan ALLE prijzen zijn gedoneerd, en live muziek!! Een avond dus met onbeperkt eten EN drinken... De maar €65 p.p. kostende avond zal voor het grootste gedeelte rechtstreeks naar Metakids (de stichting die onderzoek laat doen naar stofwisselingsziektes bij kinderen) toe gaan. Opgeven is heel makkelijk.Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  , vertel met hoeveel personen je komt en verzeker jezelf van een hele leuke avond Meer informatie is ook te vinden op www.thebaasbrothers.nl

10750274 610837785713563 4196159746466970989 o