IMG 2879 640x480-BorderMaker

Hallo creatieve inwoners,

In het 1e weekend van juni zullen er in het dorp Winkel allerlei activiteiten / festiviteiten georganiseerd worden i.v.m 600 jaar Stederecht Winkel.

In dit weekend valt ook de jaarlijkse Kieledag op zaterdag 6 juni. Het lijkt ons daarom leuk om de markt in Winkel uit te breiden met allerlei ambachten.

Wij zoeken mensen die oude ambachten uitoefenen, zoals mandenvlechters, palingrokers, schilders, hoefsmeden, bijenhouders e.d. maar ook de ambachten van nu zien we graag op deze speciale marktdag.

Wij nodigen u dan ook uit om met uw ambacht op deze speciale markt aanwezig te zijn. Een grondplaats kost voor inwoners van Winkel en Nieuwe Niedorp € 10,=. Voor de speciale prijs van € 15,= zorgen wij voor een markt kraam.

We zien u ook het liefst verkleed in kleding van 600 jaar geleden, zoals ridders-herauten, schone edelvrouwen, valkenjagers, wevers, schilders e.d. Dit is uiteraard geen moeten hoor maar wel sfeer verhogend.

Opgave formulieren en algemene informatie over de markt kunt u vinden op de website van de jaarmarkt www.jaarmarktniedorp.nl .

De marktmeester voor Winkel is de heer Harry Potter. Voor verdere inlichtingen is hij bereikbaar op tel. nr. 0224-542174 en via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kent u mensen met een ambacht die dit bericht misschien niet lezen?

We hopen dat u het dan onder hun aandacht brengt. Wij hopen op vele aanmeldingen voor deze speciale marktdag in Winkel.

Met vriendelijke groet

Maartje de Vries Voorzitter Stichting Jaarmarkt-Kieledag en Harry Potter, marktmeester