IMG 9685aa BorderMaker

Precies een half jaar geleden brachten wij ook al een bezoek aan deze plek, want toen bereikte de man des huizes de leeftijd van Abraham, nu was het tijd om even langs te gaan bij Sarah Margreet.

IMG 9686aa BorderMaker

Net als de vorige keer bleef het niet bij een kort praatje en zaten wij ook deze keer weer "mooi aan" en kwamen er heel veel leuke verhalen ter tafel.

IMG 9692aa BorderMaker

Wie Margreet een beetje kent, weet dat paarden als een rode draad door haar leven lopen en dat was op de spandoeken dan ook te lezen, vrienden en familie waren flink bezig geweest, haar man had zelfs een decoratie-paard weten te vinden en deze stond dan ook bij de ingang van het erf.

IMG 9695aa BorderMaker

Margreet moet zich deze dag een beetje over gaan geven aan alles wat er gaat komen en dat is toch een beetje lastig voor deze dame, die je wel af en toe kan tegenkomen op een gezellig feestje. 

In de nacht was het al gezellig, toen ze echt de 50-jarige leeftijd bereikte. Margreet komt van oorsprong uit Barsingerhorn, maar woont al weer heel veel jaren met veel plezier samen met haar gezin aan de rand van Winkel. 

IMG 9701aa BorderMaker

Niet iedereen zal op deze feestdag de versieringen kunnen zien, omdat de woning in het buitengebied is te vinden, toch zou het leuk zijn als Margreet heel veel felicitaties gaat krijgen, doet u ook mee?

Margreet, het was erg gezellig vanmorgen, nog vele jaren in goede gezondheid.