fb img 1608497600987 orig18506bbb

Op vrijdag 15 december 2023 houdt de Hollands Kroonse Uitdaging Project XL -Voor smalle beurzen. Alle Uitdagingen in Nederland richten zich dan op mensen in financieel kwetsbare posities. De ene Uitdaging organiseert een ontspannen verwenmiddag om even alle financiële stress te vergeten. Andere Uitdagingen gaan met maatschappelijke organisaties aan de slag om problemen op te lossen. De Hollands Kroonse Uitdaging combineert dit.

Het wordt leuk uitje in combinatie met een informatiemarkt waarin organisaties de ruimte krijgen om hun diensten onder de aandacht te brengen en zo mensen te helpen. Project XL vindt op vrijdag 15 december tussen 16:00 en 19:00 uur plaats op de Veldzicht Hoeve in ’t Veld.

Wat gaat er allemaal gebeuren op deze dag? Het is mogelijk om een rondleiding op de boerderij te krijgen, voor de kinderen om de speeltuin te bezoeken en voor jong en oud om deel te nemen aan een boeren-survival, boogschieten en archery attack. Tussendoor kan er iets gedronken worden en als afsluiting is er een heerlijke stamppotmaaltijd.

Tijdens al deze activiteiten is er de mogelijkheid om informatiestands van organisaties te bezoeken die U of jou kunnen helpen.

Tot slot gaat iedereen naar huis met een goodiebag. Een tas vol met leuke, lekkere of nuttige dingen.

Deze leuke middag kan de Hollands Kroonse Uitdaging met behulp van ondersteunende organisaties aan 100 personen gratis aanbieden. Interesse? Reageer dan voor 1 december 2023 via https://hollandskroonseuitdaging.nl/wat-we-doen/#activiteit-projectxl. Meer informatie is te verkrijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor mensen die geen vervoer hebben rijdt er een bus naar en van Project XL. Deze bus heeft opstapmogelijkheden in Anna Paulowna, Hippolytushoef, Den Oever, Wieringerwerf, Middenmeer en Nieuwe Niedorp. Op het inschrijvingsformulier staat meer informatie.

Graag tot ziens op Project XL!