Screenshot 2020 01 04 at 21.07.45

Na zeer roerige en drukke tijden is er dan eindelijk weer muziek uitgebracht van singer/songwriter Jeroen Schaafsma met zijn project Mane Attraction! Dit keer betreft het een re-release van het nummer “Where Tumbleweeds Are Rollin’ 

Dit nummer verteld een verhaal in de zogenaamde “Four Corners” tussen de staten Arizona, New Mexico en Utah. Dit gebied is het grootste reservaat in de Verenigde staten waar in de originele Navajo bevolking leeft. Dit nummer waar de liefde, liefde voor het land en zijn bevolking centraal staat is een ode aan haar bevolking.

Tumble Front 1400

Voor het grootste gedeelte opgenomen in Nederland met Theo Dekker op Hammond orgel. Inge Rijnja nam wederom de backing vocals voor haar rekening. De bas partij werd weer verzorgd door Michael Rinne uit Nashville TN, en een Native Flute door Charlie Wayne Watson uit Atlanta, GA. De rest is door Jeroen zelf gedaan.

Inge Jeroen

In eerste instantie wordt dit nummer alleen digitaal uitgebracht op alle grote platforms, maar omdat er toch mensen zijn die de voorkeur geven aan het nummer op CD zijn er toch een zeer beperkt aantal beschikbaar.

Momenteel zijn de voorbereidingen in volle gang voor een videoclip, welke medio 2024 te zien zal zijn op o.a. YouTube.

Meer informatie op de website of op de socials.

www.maneattraction.nl