20230613 231452 002bb BorderMaker

Ondanks de tegenslagen tijdens het aanleggen van het riool komt het einde van het project in zicht. In deze brief geven wij gedetailleerde informatie over de afsluitingen voor het frezen en asfalteren op 21 en 22 juni.

Voorbereiden asfalt

We zijn gestart met het voorbereiden voor het asfalteren. Zo zetten we een aantal nieuwe stoepbanden aan de zijkant en brengen we drempelelementen aan. Het kan zijn dat er kortstondig op een locatie waar een drempel of inrit aangebracht wordt geen doorgang mogelijk is.

Afgesloten wegvakken

Op woensdag 21 juni en donderdag 22 juni sluiten wij de weg af om 18:30 tot 6:00 uur de volgende ochtend. Dit betreft wegvak 1, 2 en 3. (Zie afbeelding). Buiten deze tijden zijn de wegvakken open voor het verkeer. De huidige omleiding via de Boomgaardweg blijft gehandhaafd. Er is ook een omleiding via de Dorpsstraat van Winkel.

Nood- en hulpdiensten krijgen altijd toegang.

Asfalt frezen

Op woensdag 21 juni sluiten wij de weg af om 18:30. Het frezen start om 19:00 uur. Met het frezen verwijderen wij de bovenste laag asfalt van de weg. Dit geeft geluidsoverlast en duurt tot 23:00 uur.

De volgende dag kan het verkeer er weer over heen rijden.

Asfalteren

In de nacht van donderdag 22 juni brengen we het nieuwe asfalt aan. We starten rond 19:00 uur en verwachten rond 4:00 uur klaar te zijn. Direct daarna brengen we de benodigde belijning aan. Tijdens deze werkzaamheden maken wij geluid. Denk hierbij aan het achteruitrij signaal van vrachtwagens.

LET OP! 

Asfalt is 180 graden bij het aanbrengen. Houdt uw huisdier binnen tussen 19:00 en 6:00 uur de volgende ochtend!

Parkeren

Indien u op een van de dagen, woensdag 21 en donderdag 22 juni, tussen 18:30 en 6:00 uur in de ochtend gebruik wilt maken van de auto zet deze dan op de parkeerplaats bij de Jumbo. Het nieuwe parkeerterrein (oude locatie Bibliotheek) is niet bereikbaar. Ook de parkeerplaats voor de Vomar is niet bereikbaar tijdens de afsluiting.

Haal uw auto weg van de parkeervakken langs de Trambaan waar wij aan het werk gaan! Dit in verband met de zwarte kleeflaag die wij aanbrengen en freeswerk. U wilt geen spetters of steentjes tegen uw auto krijgen!

Na het asfalteren

De weg gaat na het asfalteren open maar er zijn nog wel afrondende werkzaamheden bij het Winkelcentrum.

Frezen en asfalteren