Screenshot 2023 06 14 at 08 45 49 Vogelnestschommel voor speeltuin Tulpenlaan in Winkel

Vogelnestschommel voor speeltuin Tulpenlaan in Winkel

Een aantal bewoners van de Tulpenlaan in Winkel heeft het initiatief genomen om de speeltuin de straat uit te breiden met een extra speeltoestel.

Samen buiten spelen is voor ieder kind ontzettend belangrijk. Graag breiden wij daarom onze speeltuin uit met een vogelnestschommel om de lege plek van de draaicarrousel op te vullen en de speeltuin nog leuker en toegankelijker te maken. Op de vogelnestschommel kunnen kinderen spelen van alle leeftijden, met of zonder handicap, samen of alleen. Help jij ons mee?

De speeltuin is een plek waar (groot)ouders elkaar ontmoeten en kinderen vrij kunnen spelen. Door deze schommel te plaatsen blijft de speeltuin een geliefde speelplek. Dit draagt bij aan de saamhorigheid en leefbaarheid van de wijk.

Hoewel er geen budget beschikbaar is vanuit gemeente Hollands Kroon voor de aanschaf en het plaatsen van de vogelnestschommel, verzorgen zij wel de ondergrond en het onderhoud. Zo zorgen wij samen voor een leuke en toekomstbestendige speeltuin.

Mochten we meer dan 100% van het doelbedrag ophalen dan zullen we voor € 1.400,- nog een tweede speeltoestel aanschaffen: een draaitol. Hiermee is nog meer speelplezier gegarandeerd!

Steun dit initiatief en ga naar de website.