334798554 1390041328396736 9153341034209413341 nbbb

Avond 4 Daagse in ’t Veld en Zijdewind!

Wandelaars opgelet!

Na jaren van afwezigheid wordt er dit jaar weer een Avond 4 Daagse in ’t Veld en Zijdewind georganiseerd! Iedereen die van wandelen houdt is uitgenodigd om mee te doen, want er worden vier wandeldagen vol verrassingen en gezelligheid georganiseerd.

De wandelaars lopen elke dag een andere route, langs verrassende plekken en door het mooie Noord Hollandse platteland.

De eerste dag begint in ’t Veld op het schoolplein van basisschool De Marinx en gaat vervolgens in het buitengebied richting Waarland en weer terug.

De tweede dag wordt er gestart vanaf de belevingsboerderij Veldzicht Hoeve en gaat de route richting het schattige dorpje Moerbeek, door de weilanden en weer terug naar de boerderij.

De derde dag wandelt men vanuit ’t Petje in de prachtige omgeving van Zijdewind en Waarland.

De afsluitende vierde dag is wederom geheel anders. Er wordt weer op het schoolplein in ’t Veld gestart en dan gaat de route via het buitengebied van ’t Veld naar Maria Mater.

Hier verzamelen de wandelaars zich om vervolgens onder het genot van de muziek van de fanfare de finish te bereiken met een medaille als beloning! Voor de kinderen wordt de Avond 4 Daagse afgesloten met ‘het blarenbal’, een kinderdisco in de gymzaal. Alle andere wandelaars kunnen napraten en -borrelen in het dorpshuis van ’t Veld.

De Avond 4 Daagse wordt gehouden van maandag 19 juni tot en met donderdag 22 juni 2023. Er wordt gestart tussen 17:30 uur en 18:00 uur. Iedere wandelaar mag kiezen tussen de afstanden 5 of 10 kilometer.

Inschrijven kan door het scannen van de QR code op de facebookpagina van de Avond 4 Daagse ’t Veld - Zijdewind en natuurlijk ook op de 1e dag van de Avond 4 Daagse. Kosten voor deelname zijn € 7,50.