IMG 5397aaa BorderMaker

Jawel, wij kwamen er weer eentje tegen vandaag; een nieuwe Abraham.

In het buitengebied van Winkel is de jarige Erik van vandaag te vinden. Hij komt van oorsprong uit Noord-Scharwoude en via Kolhorn is hij op dit prachtige plekje terecht gekomen. Erik vond zijn liefde op een legendarisch feestje in Kolhorn en ze hebben samen een zoon en een dochter.

Erik is van dingen, waar wielen onder zitten en op olie draaien. Al snel bleek dit uit het gesprek met hem. Voor deze keer was gekozen om even een bakkie te doen samen, maar zoals u wel weet kan het woord "even" er wel af, want wij kwamen van het ene in het andere verhaal terecht. Erik beoefend een bijzondere sport, namelijk grasmaaier-race. Wat begon als een grapje begint ondertussen al aardig serieus te worden, want in alle delen van het land worden deze wedstrijden gehouden.

IMG 5401aa BorderMaker

Er was een prachtig cadeau voor de jarige, namelijk een heel mooi fotoboek over zijn leven met alle gebeurtenissen, zo kwam ook de bekende witte Corvette voorbij waar het stel in is getrouwd, maar ook zijn oude brommers en auto´s, een uniek boek, waar hij waarschijnlijk nog meerdere keren in zal bladeren.

Ondertussen waren wij nog lang niet uitgepraat, maar over een half jaar mag ik nog een keer langskomen als de vrouw des huizes Sarah gaat zien. 

Erik van harte en nog vele jaren in goede gezondheid en succes met alle leuke dingen die je aan het doen bent.