repairaa 2

REPAIRCAFE NIEUWE NIEDORP was 18 februari open!

Wat fijn dat we weer van start konden gaan. Afgelopen vrijdag was pas de tweede keer dat het Repaircafé open was en dat was zelfs nog op uitnodiging. Alleen mensen die een reparatie hadden aangemeld, konden we ontvangen. Er werden twee koffieapparaten aangeboden om te repareren, maar helaas is dit niet gelukt. Een mevrouw kwam met een oplaadbare vloerlamp die ze met een te hoog voltage had opgeladen. Onze reparateur had niet alle benodigdheden mee, hij gaat er thuis verder mee aan de slag en hoopt de eigenaresse binnenkort te kunnen vertellen, dat de lamp het weer naar behoren doet. Tenslotte kwam er nog iemand met een keyboard waarvan één toets bleef hangen. Het apparaat werd grondig uit elkaar geschroefd en nagekeken. Wat een blijdschap, dat nadat het keyboard weer in elkaar was geschroefd alle toetsen het weer deden.

Tijdens de reparaties werd er door de vrijwilligers ook koffie/thee geschonken en een praatje gemaakt. Uiteindelijk is het Repair Café ook bestemd om elkaar te ontmoeten en te spreken.

Heeft u thuis ook een apparaat dat niet meer werkt, of kleding die gerepareerd moet worden? Meld uw reparatie dan aan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Elke derde vrijdag van de maand is er een Repaircafé in de bovenzaal van de Fenixkerk, Dorpsstraat 179, 1733 AH Nieuwe Niedorp.

Ook u bent welkom!

Een vrijwilliger van Stichting Nieuwe Buren Niedorp