IMG 6380aa BorderMaker

Vandaag gingen wij langs bij een echte "Winkeler Spreeuw" .

Robert, de geboren en getogen Winkeler is wel een aantal keren verhuisd in het dorp, maar gaat er zeker niet vandaan. Hij is namelijk al vanaf jonge leeftijd heel erg betrokken bij het Winkeler Bloemencorso en wist met zijn Corsogroep al menige beker voor in de prijzenkast in de wacht te slepen.

Robert is een zeer creatieve man en met zijn bedrijf Wijn Design heeft hij ook al eens de titel "Ondernemer van het jaar" mogen winnen. 

IMG 6351aa BorderMaker

Naast het creatieve heeft Robert ook iets met muziek en heeft hij in een ver verleden heel veel personen op de dansvloer gekregen met zijn onnavolgbare gitaarmuziek in de "Alice in Wonderband".

Wij gingen natuurlijk bij Robert langs omdat hij de 50-jarige leeftijd heeft bereikt, hij was niet thuis, dus werd hij in zijn kantoor opgezocht elders in het dorp, waar hij nog druk aan het werk was, maar wel even tijd maakte voor een kop thee.

IMG 6371aa BorderMaker

Er valt nog genoeg te vertellen over deze man, maar dat bewaren wij nog eens voor een andere keer.

Wel wil ik nog melden dat hij enorm blij was met het cadeau dat hij heeft gekregen van vrienden en bekenden, namelijk een Wheel, dit is een platenspeler, die ontworpen en gemaakt is in onze regio en als specialiteit heeft dat het vinyl ook verticaal kan draaien op dit apparaat.

Robert van harte met deze bijzondere leeftijd en nog vele jaren in goede gezondheid.