IMG 3066 BorderMaker

Pinkerkermis ’t Veld 2021: uniek, actief én Corona-proof!

Voor het tweede jaar op rij staan er tijdens Pinksteren geen kermisattracties op het Kerkplein in ’t Veld. Het Pinksterkermis comité heeft nog een laatste poging gedaan om de Pinksterkermis als ‘field lab experiment’ te organiseren, maar helaas kregen zij daarvoor geen toestemming. Daarom blijft het wederom bij een Corona-proof kermisprogramma, wat sowieso voor genoeg vertier gaat zorgen.

Hersenkrakers voor de jeugd

Liefhebbers van puzzelen en buiten spelen kunnen gedurende het hele Pinksterweekend meedoen met de Rebus-Puzzeltocht. Langs een uitgestippelde route door ’t Veld komen zij diverse vragen en opdrachten tegen. Met het oplossen van de rebus maken de deelnemers kans op leuke prijzen. Op www.pinksterkermis.nl staat alle informatie en kan het deelnameformulier gedownload worden.

Op zaterdag 22 mei zijn alle kinderen van de basisschool in ‘t Veld vanaf 14:00 uur welkom bij Sportcentrum VZV om onderling enkele partijtjes voetbal te spelen. Publiek is vanwege de huidige Corona-regels helaas niet toegestaan.

MEGA Online Pinkster Bingoshow op herhaling

Op zaterdagavond 22 mei vanaf 19:00 uur presenteert het kermiscomité wederom de enige echte Online Pinkster Bingoshow! Inwoners van ’t Veld, Zijdewind en Moerbeek kunnen vanuit hun huiskamer gratis meedoen. Er zijn mooie prijzen te winnen, beschikbaar gesteld door vele lokale ondernemers, die tijdens de show persoonlijk langs gebracht worden bij de winnaars. De quizmasters werken hard aan een fantastische show, waarbij zij ernaar streven om het succes van vorig jaar ruimschoots te overtreffen. Speciaal voor deze avond hebben onze lokale muzikanten zich geformeerd tot “The Beamers”. Samen zullen zij tijdens de Bingoshow livemuziek verzorgen. Zo streamen we de gezelligheid rechtstreeks alle huiskamers in!

UNIEK: Drive-Through 8-Kamp

Omdat de traditionele 10-Kamp helaas niet door kan gaan, heeft het kermiscomité een Corona-proof variant bedacht: de Drive-Through 8-Kamp! Een unieke beleving, waarbij je vanuit je eigen auto diverse spellen speelt, zoals het Ringsteken, Steenwerpen en Kegelen. Zo’n bijzondere 8-Kamp is nog nooit eerder vertoond! Vooraf inschrijven is noodzakelijk en kan via www.pinksterkermis.nl. Het aantal auto’s dat deel kan nemen is beperkt, dus vol=vol.

NIEUW: Pinksterkermis vlag

Het Pinksterkermis comité hoopt natuurlijk op mooi Pinksterweer, zodat we samen - op het terras of in de tuin - een echt kermisgevoel kunnen creëren. En dat natuurlijk allemaal onder het Pinksterblauw van de nieuwe kermisvlag. Deze vlag is speciaal door het kermiscomité gemaakt en staat symbool voor de saamhorigheid, die door en met de kermis ontstaat. Iedereen kan deze unieke Pinksterkermis vlag voor slechts € 10,= bestellen via www.pinksterkermis.nl.

Het Pinkstercomité organiseert elk jaar op 100% vrijwillige basis de Pinksterfeesten in ’t Veld. Voor de financiering zijn zij volledig afhankelijk van de financiële steun van adverteerders, donateurs, sponsors en de gulle giften van de inwoners. Wil je een donatie doen, dan kun je een bedrag overmaken naar rekeningnummer NL21 RABO 0377 6005 98 t.n.v. Stichting Pinkstercomité ’t Veld.