NIEUWEBaa BorderMaker

Vanaf april starten wij met een nieuwe rubriek in PeWi's Nieuwsblad, deze rubriek krijgt de naam “Hoe is het nu met?” En dan gaan wij niet in gesprek met mensen uit onze eigen omgeving, nee wij zoeken het iets verderop.

Waarschijnlijk denkt u ook wel eens, hoe zou het met mijn oude klasgenoot gaan, of waar zou mijn oude buurman of buurvrouw nu wonen? Dat soort mensen krijgen een plek in deze rubriek.

Oud inwoners van onze regio wonen misschien een paar dorpen verder, of in een andere Provincie in het land, maar er zijn er genoeg die elders in de wereld wonen. Ook met deze mensen gaan wij in gesprek en maandelijks kunt u zich laten verrassen door de mooie verhalen van deze oud inwoners.

Door het grote netwerk van ondergetekende kunnen wij de eerste tijd vooruit en daarna mag u altijd tips geven over personen, die zeker even aan bod mogen komen met hun verhaal.

Deze rubriek zal een mooie aanvulling zijn op de vele artikelen die er al in het Nieuwsblad te lezen zijn.

Wil je helemaal niets meer missen?

Neem dan vandaag nog een abonnement op PeWi's Nieuwsblad

Abonnement:

Wie een jaar lang elke maand PeWi’s Nieuwsblad in de bus wil ontvangen, moet er even wat voor doen. Maak € 10,= over op Bankrekeningnummer: NL82RABO0148795609 t.n.v. P.J. Wittekoek. Onder vermelding van naam en adres. Dan komt het eerstvolgende nummer automatisch in de bus. Voor het eerder genoemde bedrag geniet je een jaar lang van PeWi's nieuwsblad.

Dit tarief is van toepassing voor het normale bezorggebied (De voormalige gemeente Niedorp). Buiten dit gebied zijn andere tarieven van toepassing.