20200629 1308120 002aa BorderMaker

Vrijdag werden de dozen vol met de 59e editie van PeWi's Nieuwsblad gebracht.

Het rijkelijk gevulde blad in full colour staat ook deze keer weer vol met leuke verhalen uit heden en verleden, over personen, bedrijven en leuke activiteiten uit onze eigen regio, waar iedereen weer heerlijk van kan genieten. 

Vanaf maandagmorgen vroeg zal er een begin worden gemaakt met de bezorging van de bladen en dit zal een aantal dagen in beslag nemen, voordat alle abonnees een exemplaar in de bus hebben ontvangen, want het aantal lezers stijgt nog steeds per maand met tientallen tegelijk.

Krijgt u het blad nog niet in de bus?

Neem dan vandaag nog een abonnement, dan komt hij deze maand ook nog in de bus.

Abonnement:

Wie een jaar lang elke maand PeWi’s Nieuwsblad in de bus wil ontvangen, moet er even wat voor doen. Maak € 10,= over op Bankrekeningnummer: NL82RABO0148795609 t.n.v. P.J. Wittekoek. Onder vermelding van naam en adres. Dan komt het eerstvolgende nummer automatisch in de bus. Voor het eerder genoemde bedrag geniet je een jaar lang van PeWi's nieuwsblad.

Dit tarief is van toepassing voor het normale bezorggebied (De voormalige gemeente Niedorp). Buiten dit gebied zijn andere tarieven van toepassing.