Pagina 54 55 BorderMaker

BAKKIE TROOST!!

Dinsdag 02 maart doet de Prins Maurits mee aan de landelijke actie van de horeca om het terras buiten te zetten.

Provoceren gaan wij als Prins Maurits niet doen.

Maar wij willen niet onder stoelen of banken steken dat we vandaag onze stem krachtig willen laten horen. Inzet is weer eens met u gezellig aan een tafel op het terras te kunnen zitten deze zomer. Maar ook straks weer eens gewoon in de zaal of in het café. Dit is door de coronamaatregelen veel te lang geleden.

Wij hebben als actie bedacht om u een gratis kopje koffie of thee aan te bieden voor het terras. Een korte pittstop om daarna uw wandeling weer te vervolgen. Een kort kletspraatje dus, maar wel even gezellig. Op anderhalve meter uiteraard.

Draagt u ons Dorpshuis nu echt een warm hart toe dan kunt u ook een voucher kopen ter waarde van €16.99 om met deze voucher een unieke fles Prins Maurits kruidenbitter of Prins Maurits likeur af te halen bij de Mitra in het Winkelhart. De afbeelding van de Prins Maurits staat op de fles, wat het ook een leuk cadeau maakt. Hier zijn we best trots op en het ziet er super uit.

Onze "openingstijden" tussen aanhalingstekens:

's Middags:

Van 12.00 tot 14.00 uur.

Van 15.00 tot 17.00 uur.

's Avonds verlicht terras:

Van 18.30 tot 20.00 uur.

Wij waarderen het heel erg als u even komt buurten. Dit hebben wij gemist de afgelopen maanden.Tot dinsdag misschien, wij hebben er zin in.

Team Prins Maurits