IMG 0542aa BorderMaker

Sinds het begin van de uitbraak van het Corona-virus zijn er 200 dagen lang oude foto´s uit het rijke archief van PeWi´s Nieuwspagina geplaatst.

Omdat wij nu de komende tijd te maken hebben met een avondklok, pakken wij de draad weer op en plaatsen voorlopig weer een groot aantal oude foto's uit het archief van PeWi's Nieuwspagina.

 

Het was voor de liefhebbers een geweldige belevenis om op 20 en 21 februari 2016 een bezoek te brengen aan Dorpshuis Prins Maurits in Nieuwe Niedorp.

Daar organiseerden De Niedorper Motorclub en Bromfietsclub E.L.V.I.S. samen een oldtimer bromfiets- en motorshow. Het was het hele weekend een feest der herkenning van de oude modellen van o.a. Benelli, Demm, DKW, Royal-Nord, Kreidler, Rap, Garelli en Zündapp.

Tussen de bezoekers ontstonden regelmatig leuke gesprekken over de modellen en de ervaringen uit het verleden. Natuurlijk kwam ook regelmatig het thema "opvoeren" ter sprake. Naast de vele modellen waren er oude foto's en films te bekijken. Iedereen ging weer even terug in de tijd. De meeste personen verbleven dan ook meerdere uren tussen al dit oude materiaal. Ook de grasbaanmotoren riepen veel herinneringen op aan de legendarische prutraces die in het verleden zijn gehouden. Het was een geslaagd weekend, waar honderden liefhebbers volop van hebben genoten.