20200629 1308120 002aa BorderMaker

Terwijl heel veel mensen op deze zondag op het ijs doorbrachten, werd al weer vroeg gestart met de tweede bezorgdag van de 58e editie van PeWi's Nieuwsblad. De gladde straten waren de grootste tegenstander. Gelukkig stapte nichtje Sanna nog even in, om het bezorgen te versnellen. De komende dagen zullen de laatste bezorgklusjes worden gedaan en dan wordt er alweer gekeken naar het nieuwe nummer van PeWi's Nieuwsblad.

Maar liefst 64 pagina's in full colour vol leuke artikelen staan er in de nieuwe editie.

Wie niets wil missen, neemt vandaag nog een abonnement. Wil je het februari-nummer van 2021 ook nog in de bus krijgen? Regel het dan voor 20 februari a.s. (Zolang de voorraad strekt).

Abonnement:

Wie een jaar lang elke maand PeWi’s Nieuwsblad in de bus wil ontvangen, moet er even wat voor doen. Maak € 10,= over op Bankrekeningnummer: NL82RABO0148795609 t.n.v. P.J. Wittekoek. Onder vermelding van naam en adres. Dan komt het eerstvolgende nummer automatisch in de bus. Voor het eerder genoemde bedrag geniet je een jaar lang van PeWi's nieuwsblad.

Dit tarief is van toepassing voor het normale bezorggebied (De voormalige gemeente Niedorp). Buiten dit gebied zijn andere tarieven van toepassing. Meer informatie hierover is te verkrijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.