Pagina 56 Bosstraat. Mavo

Een kleine twee jaar geleden waren de eerste berichten op deze Nieuwspagina te lezen over een eventuele Nostalgische avond of middag.

Omdat er heel wat voorbereidingen aan vooraf gaan, werd er eerst zo links en rechts gepolst of er animo voor was. Dit bleek zo te zijn, dus werd er in de loop der tijd een datum geprikt en is besloten om er een middag van te maken in plaats van een avond, om ook de oudere inwoners een kans te geven om aanwezig te zijn.

Tino en Bianca Beentjes waren meteen enthousiast bij het horen van het idee. Er werd een plan gemaakt voor een zaalindeling, waarbij belangrijk was dat de oudere personen rustig konden zitten om alles te kunnen bekijken.

Ondertussen kwamen er van verschillende kanten berichten binnen over unieke beelden, zo kreeg de middag langzaam vorm.

De dag voor de Nostalgische Middag hebben ondergetekende, Tino en Bianca Beentjes de zaal ingericht, waarbij wij de sfeer heel erg belangrijk vonden en dat is gelukt.

Door verschillende hoekjes in te richten was er op meerdere plaatsen iets te zien.

Het werd een middag die enorm veel belangstellenden trok.

Het plan was om ook in januari 2021 wederom een soortgelijke middag te houden, maar dan weer met andere foto’s en filmpjes, echter is de tijd op dit moment erg onzeker op het gebied van het Coronavirus en de voorbereidingen nemen flink wat tijd in beslag, dus daarom is besloten om het succesvolle evenement nog even niet in januari te houden maar door te schuiven naar een later tijdstip die wij te zijner tijd bekend zullen maken, want een vervolg op deze Nostalgische middag gaat er zeker komen.

Er komen nog steeds heel veel positieve reacties binnen op die mooie middag in januari 2020.

Voor een volgende editie zijn er alweer hele leuke dingen aangeboden.

Heeft u ook iets unieks te tonen over Winkel?

Neem dan contact op met ondergetekende via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De eerste Nostalgische middag is mede mogelijk gemaakt door:

Familie Schouten

Familie Stedehouder

Albert Smit

Archief Piet de Graaf

JaapJan van Essen

Maarten Mooij

Jan Schotsman

Copycentre

Elektro World Nieuwe Niedorp

Café Beentjes

PeWi’s Nieuwspagina

En verder iedereen die een inbreng heeft gehad op welke manier dan ook

Foto: Archief P. de Graaf