029 640x480 BorderMaker

Ieder jaar waardeert de gemeente Hollands Kroon mantelzorgers met een VVV cadeaubon. Zorgt er iemand voor u en wilt u diegene ook in het zonnetje zetten? Geef hem of haar dan op voor deze waardering. Dat kan door de gegevens van de mantelzorger door te geven aan het Mantelzorgcentrum. Mantelzorgers kunnen zichzelf ook inschrijven via de website: www.mantelzorgcentrum.nl/aanmelden Het Mantelzorgcentrum zorgt ervoor dat de cadeaubon bij de mantelzorger terecht komt.

Digitaal

Wegens corona stuurt het Mantelzorgcentrum de VVV cadeaukaarten alleen digitaal. Mantelzorgers ontvangen een uitleg waarbij het Mantelzorgcentrum stap voor stap uitlegt hoe zij de digitale cadeaukaart kunnen besteden. Als het niet lukt om de digitale cadeaukaart zelf te verzilveren, helpen de medewerkers van het Mantelzorgcentrum de mantelzorger hiermee.

Spreekuur digitale VVV cadeaukaart

In december houdt het Mantelzorgcentrum iedere dinsdagochtend en donderdagmiddag spreekuur. Op dinsdag van 10.00 - 12.00 uur en op donderdag van 14.00 - 16.00 uur. Tijdens het spreekuur kunnen mantelzorgers vragen stellen over hun digitale VVV cadeaukaart. Zij kunnen daarvoor bellen naar 06 – 83 48 21 60

Bioscoopbon voor jonge mantelzorgers

Jonge mantelzorgers onder de 18 ontvangen twee bioscoopbonnen. Jonge mantelzorgers hoeven niet per see te zorgen voor hun zieke ouders, broer of zus, maar maken zich wel vaak zorgen. Alle jonge mantelzorgers die staat ingeschreven bij het Mantelzorgcentrum, ontvangen in december de bioscoopbonnen.

Neem contact op met het Mantelzorgcentrum

Het Mantelzorgcentrum is telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur op 0229 – 74 70 09. Mailen kan altijd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Op www.mantelzorgcentrum.nl vinden mantelzorgers meer informatie.