IMG 3602 640x480 BorderMaker

HOERA! BSO in Kolhorn, Op Avontuur, opent deuren begin 2021

Wij laten met trots weten dat onze voormalige voorschoolse opvang in Kolhorn, Op Avontuur, begin 2021 ook een buitenschoolse opvang wordt! HOERA!

De bso is voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Zij komen vóór schooltijd, ná schooltijd, op studiedagen en in vakanties naar de bso! Als uw kind 4 jaar of ouder is kunt u uw kind nu ook aanmelden voor de bso in Kolhorn. Op de bso beleven de kinderen de grootste avonturen met vriendjes en vriendinnetjes in een veilige, groene en zorgzame omgeving!

Wanneer is de bso open?

Bso Op Avontuur zal op dinsdag en donderdagmiddag zijn deuren openen. Maar heeft u de wens voor een andere opvangdag? (maandag, woensdag of vrijdag?) Geef dat vooral bij ons aan. Bij voldoende interesse zal de bso ook op andere dagen in de week opengaan.

Avonturen beleven op de bso

Samen met andere kinderen wordt er deelgenomen aan leuke en leerzame activiteiten die door de pedagogisch medewerkers worden georganiseerd. Uitstapjes buiten de bso-locatie en diverse interactieve workshops horen bij de beleving van de bso. Via onze sociale mediakanalen kunt u zien welke activiteiten er allemaal worden georganiseerd. Alle activiteiten op de bso zijn bedoeld om een positieve bijdrage te leveren aan het welbevinden uw kind en is er natuurlijk aandacht voor gezonde voeding en natuurlijk buiten spelen!

Het kind staat bij SKRS voorop! Vriendjes maken en samen buiten ravotten staat op onze bso centraal.

Uw kind zal vol nieuwe indrukken en verwondering terugkomen na het verblijf op de buitenschoolse opvang.

Ook peuteropvang Op Avontuur gaat uitbreiden!

Peuteropvang Op Avontuur gaat vanaf januari 2021 VVE aanbieden aan kinderen met een VVE-indicatie, om zo de voorschoolse educatie voor hen te optimaliseren. Er wordt vanaf dan 4 uur per ochtend peuteropvang aangeboden aan álle kinderen (ook voor kinderen zonder VVE-indicatie) én de peuteropvang gaat een extra dag open, namelijk op de vrijdagochtend!

Wilt u meer informatie over de opening van de bso of onze peuteropvang? Kijk voor meer informatie op onze website www.skrs.nl of neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 0224-298363 Wij hopen uw kind te mogen verwelkomen op bso Op Avontuur!