20200907 115423nnn BorderMaker

De actie met de Floralia / Corsoplaatjes bij de Jumbo supermarkt in het Winkelhart te Nieuwe Niedorp begint langzaam zijn einde te naderen.

Dus werd het tijd om nog iets speciaals te doen.

Peter Otjes van de bekende winkel aan de Dorpsstraat in Winkel is een echte Corsobouwer, zijn hele leven draagt hij het evenement een zeer warm hart toe, dus hij was enthousiast over de plaatjesactie, maar als je zelf de levensmiddelen in huis hebt, dan ga je niet naar de Jumbo om ze daar te kopen en plaatjes te sparen.

Daarom bedacht bedrijfsleider Jan Wagenaar van de Jumbo Supermarkt iets leuks, hij pakte twee lege boeken en een stapel met plaatjes met alle nummers en ging op pad naar Peter, om hem deze persoonlijk in de winkel te overhandigen, daarbij gaf hij ook een foto in groot formaat, die terug te vinden is in het boek.

Het werd een gezellig samenzijn, want hoewel Jan en Peter in dezelfde branche werkzaam zijn, lopen ze elkaar niet in de weg en omdat ze ook nog beiden van dezelfde leeftijd zijn hebben ze ook samen een geschiedenis, daarbij kwam naar voren dat ze ooit nog wel samen een balletje hebben getrapt met als enige verschil dat Peter het blauw-witte shirt aan had en Jan het geel-zwarte.

Ondertussen worden op de basisscholen in de klassen ruilbeurzen gehouden en voor alle andere mensen zal binnenkort meer nieuws bekend worden gemaakt over het aanvullen van de ontbrekende plaatje in de boeken.

Door het Corona-virus kan er helaas voor deze mensen geen ruilbeurs worden gehouden, maar er is wel een oplossing gevonden en dat maken wij komend weekend bekend via deze Nieuwspagina.