20200924 115112 002aab BorderMaker

Vandaag kwamen wij bij Jeroen in Lutjewinkel terecht omdat hij Abraham is geworden.

Jeroen kwam in ons gebied op jonge leeftijd wonen en groeide er op en door zijn sociale betrokkenheid is het een persoon die heel veel mensen wel kennen. Zo is Jeroen altijd heel erg betrokken bij het Bloemencorso in Winkel, waardoor hij zijn verjaardag eigenlijk nooit op een normale manier kon vieren en dit dan ook gebeurde in de bouwschuur. Dit jaar gooide het Coronavirus roet in het eten en heeft Jeroen en geen Corso en geen uitgebreide verjaardag.

Buiten bij het huis waren verschillende spandoeken opgehangen en een pop neergezet, waarbij attributen waren gebruikt om hem uit de tent te lokken, maar dat was niet gelukt.

Vijf jaar lang is Jeroen op pad geweest met zijn buurman onder de naam de "Vinyl-Brothers", en waren ze dan een avond op verzoek aan het plaatjes draaien, maar door gebrek aan tijd is daar een einde aan gekomen.

Jeroen kan ook wel een lekker balletje stoten op het biljart, daarnaast zit hij in de organisatie van het Tien over Rood toernooi dat jaarlijks in de Huyskamer wordt gehouden.

Jeroen van harte en nog vele jaren in goede gezondheid en volgend jaar vier je gewoon weer je verjaardag in de bouwschuur.