20200922 174053 BorderMaker

UPDATE:

De weg was al eerder tijdelijk afgesloten in verband met voorbereidende werkzaamheden.

De uiteindelijke klus zal van 21 september tot en met 1 december gaan plaatsvinden.

20200907 175149aa BorderMaker

 

Hollands Kroon gaat in 2020 de Scheidersweg in Winkel reconstrueren. We vervangen de riolering en richten de openbare ruimte opnieuw in. De voorbereidende werkzaamheden zijn in het voorjaar van 2020 afgerond.

Vanwege de COVID-19 pandemie hebben we geen bewonersavond kunnen organiseren. In plaats daarvan hebben we persoonlijk contact gezocht met de direct aanwonenden. We hebben op deze manier de wensen uit de omgeving geïnventariseerd en onze plannen toegelicht. 

Inmiddels hebben we een aannemer geselecteerd die het werk gaat uitvoeren. Dat is Dura Vermeer Infra uit Cruquius.

20200919 113403 002 BorderMaker

Bereikbaarheid

De werkzaamheden vinden plaats in de Scheidersweg maar ook in de aanliggende wegen gaan we delen van het riool en de verharding vervangen. Dit gaat om de Winkelerzand, de Dorpstraat en de Nieuwe Niedorperweg. Tijdens de werkzaamheden zijn de woningen alleen lopend bereikbaar. Auto’s kunnen elders in de wijk worden geparkeerd. De bedrijven die zijn gevestigd aan de Scheidersweg zijn zoveel mogelijk bereikbaar. Het exacte tijdstip van een afsluiting wordt tijdig afgestemd met de bedrijven. De hulpdiensten worden ingelicht over de afsluitingen.

Op afvalinzamelingsdagen halen werknemers van Dura Vermeer Infra uw container uit de voortuin en zorgen ervoor dat deze naar de verzamelplaats worden gebracht.

Ontwerp Scheidersweg 1 BorderMaker

Ontwerp Scheidersweg 2 2 BorderMaker