20200730 165940 BorderMaker

Aan het begin van deze week is het 52e nummer van PeWi´s Nieuwsblad in de bus gekomen bij de abonnees.

Om nog meer mensen kennis te laten maken met het Nieuwsblad en de Nieuwspagina is er op donderdag j.l. gestart met een flyer-actie. Op deze zonnige zaterdag hebben ook weer heel veel huishoudens een flyer in de bus gekregen.

De komende weken zullen alle dorpen in de voormalige gemeente Niedorp worden bezocht en krijgen alle mensen die nog geen abonnee zijn, een flyer in de bus.

Ondertussen is er al een flinke lijst van nieuwe aanmeldingen.

Wil je niet wachten tot de flyer in de bus valt, neem dan vandaag nog een abonnement op PeWi´s Nieuwsblad en krijg nummer 52 ook nog in de bus

Abonnement:

Wie een jaar lang elke maand PeWi’s Nieuwsblad in de bus wil ontvangen, moet er even wat voor doen. Maak € 10,= over op Bankrekeningnummer: NL82RABO0148795609 t.n.v. P.J. Wittekoek. Onder vermelding van naam en adres. Dan komt het eerstvolgende nummer automatisch in de bus. Voor het eerder genoemde bedrag geniet je een jaar lang van PeWi's nieuwsblad.

Dit tarief is van toepassing voor het normale bezorggebied (De voormalige gemeente Niedorp). Buiten dit gebied zijn andere tarieven van toepassing.

Meer informatie hierover is te verkrijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.