029 640x480 BorderMaker

Telefooncirkel Hollands Kroon, iets voor u?

Iedere dag even een belletje. Gaat het goed met u? Of is er iets aan de hand? Vooral als dit laatste het geval is, is het prettig als iemand daarvan op de hoogte is en dit niet ongemerkt voorbij gaat. Wellicht bent u onwel geworden en kunt u niet bij de telefoon?

Dan is het fijn te weten dat iemand contact probeert op te nemen met u en wanneer dit niet lukt er hulp wordt ingeschakeld. Geldt dit ook voor u? Bent u op zoek naar een veilig gevoel? Wellicht bent u alleenstaand en kwetsbaar en vindt u het fijn om iedere morgen weer even die check te krijgen of u oké bent? Wellicht is de Telefooncirkel Hollands Kroon dan iets voor u!

De Telefooncirkel bestaat uit een groep deelnemers en start iedere morgen om 8.30 uur. Binnen de cirkel belt iedere deelnemer de volgende op de lijst. Bij meerdere malen geen gehoor of bij calamiteiten kan de vrijwilliger worden benaderd om betreffende contactpersonen in te schakelen.

Wilt u deelnemen aan de Telefooncirkel? Bent u woonachtig in gemeente Hollands Kroon, bent u alleenstaand en is er iemand die wij kunnen benaderen om alarm te slaan als u niet opneemt? Dan horen wij graag van u. Neem gerust contact op via het servicepunt van Wonen Plus Welzijn bij u in de buurt.

Servicepunten Wonen Plus Welzijn Hollands Kroon:

- Anna Paulowna: (t) 0223 535826, (e-mail) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- Niedorp: (t) 0224 542660, (e-mail) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- Wieringen: (t) 0227 591570, (e-mail) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- Wieringermeer: (t) 0227 600079, (e-mail) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De servicepunten zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 uur tot 12:00 uur.