puzzel BorderMaker

In de vorige editie van PeWi’s Nieuwsblad (nummer 50), was een leuke puzzel te vinden. Om het feestje ter ere van deze 50e editie te vieren was er een puzzel samengesteld uit foto’s uit de eerdere edities. Net als de puzzel in nummer 15 en 25, is het de bedoeling om bij de foto’s het juiste editienummer en de betreffende pagina te zoeken. Bij enkele foto’s zullen meerdere pagina’s moeten worden vermeld.

Voor mensen die in het bezit zijn van alle edities, zal dit een makkelijk klusje zijn. Gegevens kunnen nog steeds worden ingevuld op pagina 12 van het vorige nummer, waar tevens de overige gegevens over het inzenden zijn te vinden.

Om iedereen een kans te geven om de oplossing in te zenden, is de sluitingsdatum verschoven naar 20 augustus 2020 en zal er in het september-nummer van PeWi’s Nieuwsblad uitgebreid aandacht worden besteed aan de oplossing en de prijswinnaars.

Wil je ook puzzelen? Neem dan vandaag nog een abonnement, dan komt het blad in de bus.

 

Abonnement

Wie een jaar lang elke maand PeWi’s Nieuwsblad in de bus wil ontvangen, moet er even wat voor doen. Maak € 10,= over op Bankrekeningnummer: NL82RABO0148795609 t.n.v. P.J. Wittekoek. Onder vermelding van naam en adres. Dan komt het eerstvolgende nummer automatisch in de bus. Voor het eerder genoemde bedrag geniet je een jaar lang van PeWi's nieuwsblad.

Dit tarief is van toepassing voor het normale bezorggebied (De voormalige gemeente Niedorp). Buiten dit gebied zijn andere tarieven van toepassing.