Pagina 40 41 004 BorderMaker

Volgende week zijn wij alweer aangekomen in de maand juli en dat betekent dat er weer een nieuwe editie van PeWi's Nieuwsblad gaat verschijnen.

Dit keer geen nummer voor twee maanden, want zoals al eerder aangegeven, verschijnen er dit jaar 12 nummers in plaats van de 11, die jaarlijks worden uitgegeven.

In enkele dagen zal de bezorging gereed zijn en valt er voor de abonnees weer genoeg te lezen, want ook dit nummer staat boordevol leuke verhalen over zeer uiteenlopende onderwerpen, dus voor elk wat wils.

Er zal weer diep in de nacht worden gestart met de bezorging, want door de enorme toename van het aantal abonnees in de afgelopen maanden is het anders niet meer in een paar dagen te doen.

Nog geen lid?

Neem dan vandaag nog een abonnement, dan mis je ook niets meer.

Even voor de duidelijkheid

Het blad is zeker geen kopie van deze Nieuwspagina en bevat heel veel verhalen die nooit op deze Nieuwspagina te lezen zullen zijn.

Dus wil je volledig op de hoogte blijven, kijk dan dagelijks op deze Nieuwspagina en neem daarnaast een abonnement op het Nieuwsblad.

Abonnement:

Wie een jaar lang elke maand PeWi’s Nieuwsblad in de bus wil ontvangen, moet er even wat voor doen. Maak € 10,= over op Bankrekeningnummer: NL82RABO0148795609 t.n.v. P.J. Wittekoek. Onder vermelding van naam en adres. Dan komt het eerstvolgende nummer automatisch in de bus. Voor het eerder genoemde bedrag geniet je een jaar lang van PeWi's nieuwsblad.

Dit tarief is van toepassing voor het normale bezorggebied (De voormalige gemeente Niedorp). Buiten dit gebied zijn andere tarieven van toepassing.